Çakmak Gazı Koklayan 17 Yaşındaki Mert Öldü

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
5b964b82ae784935dc6ed570.jpg

Kepez ilçesinde arkadaşının evine giden 17 yaşındaki Mert T. iddiaya göre, yanında getirdiği 5 çakmağın gazını sarhoşluk vermesi için koklamaya başladı. Arkadaşının ifadesine göre 17 yaşındaki genç, çakmak koklamadan önce "Kafam güzel olsun" dedi. Saat 04.00 sıralarında yaşanan olayda, Mert T. bir süre sonra fenalaştı ve kalbi durdu.

Arkadaşı M.G., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, yardım istedikten sonra yere yığılan arkadaşına kalp masajı yapmaya başladı. Kısa sürede eve gelen sağlık görevlileri, Mert T.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerindeki incelemelerden sonra Mert T.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. İnceleme başlatan polis, olay sırasında evde yalnız olan M.G.'yi ifade işlemleri için emniyete götürdü.

Öte yandan Mert T.'nin, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından yayımladığı bazı mesajlar da dikkat çekti.

5b964b3dae784935dc6ed55a

Çakmak gazı koklayan 17 yaşındaki Mert öldü

Ölüm böyle kolay olmamalı...

Bir gencin 17 yaşına kadar büyümesi sonra böyle pisi pisine ölmesi..

Allah ailesine yardımcı olsun çok zor bir durum...

Cok pis durum. Ailesine sabir diliyorum. Genc kardesimizin topragi bol olsun. Harbiden pisi pisine gitmis gencecik cocuk

E
Ğ
İ
T
İ
M
S
İ
Z
L
İ
K

Kafamız bize hesap soramaz çünkü biz onu çok güzel yaşadık be dayı..

Bu nedir ? Bu çocuğun ailesi falan bu yazıyı görüp hesap soramıyor mu ? 17 yaşındasın lale , çakmak gazı dediğin şey bütan gazı ve öldüreceği aşikâr. 17 yaşındasın , hadi en baba 13 yaşında çakmak gazına başladın diyelim 4 sene kafa yaşamışsın oda tokai boyu kadar 3-5 dk lık kafalar.

4 sene yaşadığın kafa için bile hesap soramaz diyorsun , kafan hesap soramaz çünkü beynini kullanmamışsın geliştirmemişsin ama vücudun hesap sorar.

Bazen bu tarz durumlara üzülüyorum , bazen de sittir et doğal seleksiyon işlemeye devam ediyor diyorum.

Bilemiyorum çok mu kalpsizim ama çakmak gazı koklayacak birisi ne bileyim ya bana israf gibi geliyor.

gg

alkol fiyatları o kadar uçtu ki millet fantezi arıyor kafa güzelliği için. yazık olmus.
geçen celal ile ceren vardı starda. kolonya içme sahnesini kesmişler. anlam verememiştim ama içer de yani millet bunu görürse.
gençlik öyle bi hal aldı ki nereye sürersen oraya gidiyor, sonumuz hayrola.

alkol fiyatları o kadar uçtu ki millet fantezi arıyor kafa güzelliği için. yazık olmus.
geçen celal ile ceren vardı starda. kolonya içme sahnesini kesmişler. anlam verememiştim ama içer de yani millet bunu görürse.
gençlik öyle bi hal aldı ki nereye sürersen oraya gidiyor, sonumuz hayrola.

esasen bu haberi açma nedenimde zararının bilinmesi..

mesela kibritin dumanını da sigara gibi içine çekerler, o da sigaradan kat be kat zararlıdır..

bu genç acaba gazın kendisini öldürebileceğini biliyor muydu, hiç sanmam

Geri
Üst Alt