caleb ekuban

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
trabzonspor'un geçen sezon başı 200 bin euroya kiraladığı ve sadece 1 milyon euro bonservis karşılığında kadrosuna kattığı ganalı forvet.

oyuncu için ne kanat forvet ne de santrafor diyebiliriz, daha çok 4-4-2'de serbest forvet gibi oynayacak ve diğer oyuncuların artıklarını toplayıp bunları kullanacak bir adam.

şu ana kadarki performansını çok başarılı buluyorum, çok güçlü, top sürebiliyor, pas yönü de fena değil lakin bitiricilik ve şut konularında eksikleri var, bu yönlerini geliştirirse iyi bedellere satılabilecek bir potansiyeli var.

kariyer performansını 3 sene önce arnavutluk liginde 36 maçta 18 gol 5 asistle yapmış.

geçen sezon istikrarsızdı ama bu sezon iyi başladı. upucuza manyak topcu aldılar

Ilk kez fener macinda tam olarak izledim, 90 dakika dinamik kalabiliyor kuvvetli ve asiri patlayiciligi var ben bu kadar bilmiyordum açıkçası keylıb'ı. Iyi topcu nagatomonun degil cigerini söndürmek ruhunu sokebilir :////

Sene başından beri taşıyor takımı. Güçlü, hareketli, topla hızlı oyuncu. Bizde olsa büyük ihtimal hızlı diye sol kanada hapseder oyunundaki bütün zaafiyetleri açığa çıkarırdık. Ünal taktiksel anlamda iyi hoca değil ama elindeki oyuncuları parlatmayı iyi biliyor. Şu Hüseyin, Parmak, 6 numarada Sosa, savunma bilmeyen Pereira filan başka bir büyük takımda olsa 2 haftada tefe koyulurlardı.

Sene başından beri taşıyor takımı. Güçlü, hareketli, topla hızlı oyuncu. Bizde olsa büyük ihtimal hızlı diye sol kanada hapseder oyunundaki bütün zaafiyetleri açığa çıkarırdık. Ünal taktiksel anlamda iyi hoca değil ama elindeki oyuncuları parlatmayı iyi biliyor. Şu Hüseyin, Parmak, 6 numarada Sosa, savunma bilmeyen Pereira filan başka bir büyük takımda olsa 2 haftada tefe koyulurlardı.

Trabzon tepetaklak oldu en iyi 3 adamından 2 si gitti sadece nwakaeme kaldı ellerinde.
Öncelikle geçmiş olsun diyelim.

Başkanları transfer dönemi çok artislik yaptı.
Yabancı sınırı gelsin vs.diye.
Üstüne birde 15-20 tane yerli genç topladılar.
Şimdi onlarla oynayabilir.

Trabzonspor'dan Ekuban açıklaması:

"Yapılan tetkikler sonrası sol ayak beşinci tarak kemiği tabanında parçalı kırık tespit edilen oyuncumuz Caleb Ekuban’ın ameliyat edilmesi gerekli görülmüştür." https://t.co/iRR5zh0gMX

İlk yarıyı kapattı muhtemelen, geçmiş olsun.

Trabzon için herşey çok iyi gidiyordu. Yüksek bedelli satışlar, Genç yetenekleri uygun fiyata kapatmalar, gelen oyunculardan alınan verim, Sturiç gibi bi adamın gelmesi, avrupada tur atlamalar falan.
Peri masalı başlamadan bitecek gibi. Hayatın gerçekleri farklı tabi.
Oyuncuya çok geçmiş olsun. Ömür ve ikisi bir an önce toparlarlar umarım. Teşekkürler

Geçmiş olsun Ekuban , Ts zurnayı avuçlar artık ligde zaten cacık yapamazlardı Avrupa'da yalan oldu böylece grubu sonuncu sırada bitirmeleri kesinleşti.

Geri
Üst Alt