Çalhanoğlu:''Gökhan Seni Vururum Dedi''

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre'yle aralarında geçen "silah çekme" olayına ilişkin Alman ZDF kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
fft104mm3203177.jpg

Gökhan Töre'nin, Milli Takım kampının ardından otel odasında kendisine ve Ömer Toprak'a silah çektiğini doğrulayan milli futbolcu, yaşadıklarını şu şekilde anlattı;

"Ömer Toprak'ın bir arkadaşı, Gökhan'ın eski kız arkadaşıyla beraberdi. Gökhan odamızı bastığında Ömer'in arkadaşı da yanımızdaydı. Daha sonra silahı bana doğrulttu ve kıpırdarsam beni vuracağını söyledi."

Milli takımda oynayıp oynamayacağına Futbol Direktörü Fatih Terim'le yapacağı görüşmeden sonra karar vereceğini söyleyen Çalhanoğlu, "Milli takımla ilgili olarak ailemle ve menajerimle görüştüm. Bu zamana kadar hep vatanım için oynamak istedim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı’nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya’ya karşı oynadığı karşılaşmalarda sakatlıkları gerekçesiyle forma giyemeyen Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu ve Kaan Ayhan, Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 8. hafta maçlarında rakiplerine karşı oynadı.

sporx

Yazıklar olsun sana Terim.Şu militan için Hakan ve Ömer'i harcadın.

Yapacaginiz habere tüküreyim bunlari yapan Gökhan'in arkadasiymis.

Bakıyorum da sürekli heryerde Ömer Toprak'ın sakatlık yüzünden forma giymediği yazılıyor bu adam Çek Cumhuriyeti maçı için cezalı değilmiydi? Letonya'ya karşı tek stoperle çıksanda olur zaten.

Yalan haber... "Töre´nin kariyerini karartmamak icin sessiz olmayi tercih ettim, ve hic kimseye bir sey söylemedim" dedi... Silah ceken de Gökhan Töre degil onun arkadasi.

Havlayan köpek ısırmaz derler. Vuracak olsa söylemeden yapardı o işi.

Haha bravo Fatih Terim, Türkiyede 100 tane Gökhan Töre var, ama Calhanoglu zor bulunur.

Herkes kendi hikayesini anlatiyor

Gökhan'i da duymak isterim bu konu hakkinda.

Bunlar kafasında milli takımı bitirmiş mi ömer ile birlikte?

"Beni vurmakla tehdit etti" - NTVSpor.net

burada aciklamalarin tamami var

bu resmen serefsizlik
savcilar nerede?
adam elini kolunu sallaya sallaya silahla otel odasi basiyor
buna sahip cakin serefsizlerin de ................

Geri
Üst Alt