Haber Çalımbay: "Fenerbahçe maçında acilen puan almamız gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1744115386058.webp

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, bu hafta ağırlayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu:

"Şampiyonluğa oynayan bir takımla oynuyoruz. Bizim de şampiyonluk değerinde maçlarımız var. Bizim için her maç bir final maçı, bu maçlar da aynı şekilde"

"Onun için taraftarı çağırmaya da gerek yok bu maça. Herkesin gelmesi gerekiyor. Her maçımız final, Fenerbahçe olmuş, Galatasaray olmuş, Beşiktaş olmuş fark etmiyor. Ne olursa olsun bizim acilen puan almamız gerekiyor"

"Sakat oyuncularımız var, Fode Koita sakat ve oynayamayacak. Kaleci Nikolic ameliyat oldu, o da yok. Emrah Başsan yavaş yavaş düzeliyor. Sakatlıklar engelliyor ama başka bir mazeret söylemeye gerek yok. Bizim çıkıp oynamamız gerekiyor, bizim çok mücadele etmemiz gerekiyor, çok koşmamız gerekiyor. Ligdeki durumumuza göre bunları yapmamız gerekiyor. Bütün oyuncu arkadaşlarımızın her şeyini sahaya vermeleri gerekiyor. Hergün de konuşuyoruz, çok da iyi çalışıyoruz. İnşallah iyi bir şekilde bitireceğiz maçı"

Kalecinin ismini unuttum ama o oynarsa geçmiş olsun

Sivas nefretim, fener nefretime yakın olduğu için bu macin sonucu her türlü memnun eder beni. Yiyorsa yenilin ve düşün hadi!

Bir ara fbyi baya domine etmisti Sivasla. 6 mac üst üste kaybetmemisti onlara karsi.

Eyvahh

böyle açıklamalar yapmayıp maça konsantre olalım derim.

Sivasta iyi topçular var özellikle son maçlarında Bekir diye genc bir cocuk dikkatimi çekti bizim bay gibi kuvvetli hızlı skor yapiyor

Fb geçen sene Sivas'ta 2-2 berabere kalıp havlu attığında da Kalede Ali Şaşal Vural vardı.

Hatta orta sahalarında Bertuğ Elmas ve İbrahim Akdağ oynuyordu ve Sivas'ın başında Bülent Uygun vardı. Ayrıca Sivas'ın durumu bu kadar kritik değildi.

Bu demek değildir ki Fb bu maçta kesin puan kaybeder. Sonuçta yine de Sivas'ın gücü belli.

Ancak Fb'in puan kaybetmesi için şartlar geçen seneye göre daha elverişli. Onu demek istedim.

Geri
Üst Alt