Cami İmamı Parayı ve Notu Bulunca Şaştı Kaldı!

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Cami imamı parayı ve notu bulunca şaştı kaldı

Dün akşam saatlerinde Balışeyh ilçesindeki Merkez Camii'nde prizi kullanarak cep telefonunu şarj eden kimliği belirsiz kişi, çıkışta masanın üzerine 10 lira ile birlikte not bıraktı.

Kimliği belirlenemeyen kişi notta, "Hocam, caminin prizini 5 dakika kullandım, şadırvandan da 2-3 litre su kullandım. Hakkınızı helal edin. Cemaatten de helallik istediğimi bildiririm. Bu az parayı da elektrik faturasına ekleyin. Hürmetlerimle" ifadeleriyle helallik istedi.

Camiye geldiğinde masanın üzerinde parayı ve notu gören imam Abdulselam Bedirel, bunu sosyal medya hesabında paylaştı.

kaynak: milliyet

Diyanetin bu paraya ihtiyaci var bundan eminim. Ne bileyim hayir kurumuna bagislasan en azindan sevap olur.
Tabi guzel hareket diyecek bisey yok adama.

Diyanetin bu paraya ihtiyaci var bundan eminim. Ne bileyim hayir kurumuna bagislasan en azindan sevap olur.
Tabi guzel hareket diyecek bisey yok adama.
Ben çok saçma buldum.
Bende caminin suyunu elektriğini kullanıyorum.
Gidersin üye olursun, çıkarken kutular var atarsın parayı olur biter.
Reklama gerek yok.

Yarın birisi çıkar, hocam tuvaleti kullandım al sana 1 lira derse ne yapacaksın?

Gscimbom mobil

Ben çok saçma buldum.
Bende caminin suyunu elektriğini kullanıyorum.
Gidersin üye olursun, çıkarken kutular var atarsın parayı olur biter.
Reklama gerek yok.

Yarın birisi çıkar, hocam tuvaleti kullandım al sana 1 lira derse ne yapacaksın?

Gscimbom mobil
2 lira isteyeceksin

Bu konuyu cok derin ele alacaksanız tartısma platformuna alacagım arkadaşlar uygunmudur

Geri
Üst Alt