can uzun

Umut Işık

Hocaların Hocası
FmWAFnpXkAImHN9

Takım: Nünberg
Mevki: Forvet - Santrafor
Uyruk: Türkiye/Almanya
Doğum Tarihi: 11 Kasım 2005(18)

Geçen yıldan beri okadar istiyorum ki ; keşke bizde olsa diye ama sonra korkuyorum bize gelip kenarda sürekli oturtulacak diye. oralarda en azından oynuyor. Bizde Halil seyredelim.

Mükemmel oyuncu direkt al 11'e koy mukabilinden. Ama bize göre yaşı ufak.:))))
Buarada almak istesekte alamayız. Bayern/Dortmund radarında.Gücümüz yetmez o ayrı konu.Treni kaçırdık.

Milli takimi sectimi?
Bizimkiler fazlasıyla istiyor muhtemelen A takıma seçilir Euro 2024'de geniş kadroda olma ihtimali olabilir Marttaki milli maçlara aday kadroya açıklanma ihtimali var.

Yalnız fena bir jenerasyon yakalanıyor Kenan, Can, Semih vs top seviyelerde diğer bölgelerdeki eksikleri giderirsek uzun vadede kupa kazanma şansımız olabilir.

Kacirirsak cok pisman oluruz
kesinlikle haklısında olacağına varıyor.Alt liglerimizde oynadı.inşallah iyi bir görüşmeyle bizim tarafımıza çeviririz. Nasıl yetiştiğide öneml olan.Milli duygularımızla yetiştirildiyse korkma.Ben olsam direk 11 'e koyarım.Halihazırda sağlam bir golcümüzde yokken.

Bizimkiler fazlasıyla istiyor muhtemelen A takıma seçilir Euro 2024'de geniş kadroda olma ihtimali olabilir Marttaki milli maçlara aday kadroya açıklanma ihtimali var.

Yalnız fena bir jenerasyon yakalanıyor Kenan, Can, Semih vs top seviyelerde diğer bölgelerdeki eksikleri giderirsek uzun vadede kupa kazanma şansımız olabilir.
Lider lazım olacak. Çalhanoğlu evrilebilir mi bakalım ama top seviye olmayan faydalı oyuncularımız da var. Güzel havuz oluşuyor gurbolarla.

Lider lazım olacak. Çalhanoğlu evrilebilir mi bakalım ama top seviye olmayan faydalı oyuncularımız da var. Güzel havuz oluşuyor gurbolarla.
Çalhanoğlu 4-5 sene sonra o liderliği fazlasıyla yapabilir açıkçası 2026 Dünya kupasına gideceğimizi düşünüyorum hatta renk katarız 2028 Avrupa şampiyonasına final hedefiyle gidebiliriz.

Bizim kulüp için yaz ayında fırsat kaçtı ama Mart ayında en azından milli formayı giymeye başlaması lazım.

Yazın hem BVB oyuncusu olur hem de bir ara Alman MT oyuncusu yaparlar gibi

f.demireli şu çocuğu getirirse çok sevap kazanır

DFB Cani ikna etmek icin Nürnberg'de onu ziyaret etmis.

TFF yetkilileri kendisini fark edene kadar Almanya ile 2 Dunya 1 Avrupa sampiyonlugu kazanir.

Geri
Üst Alt