Çare Slaven Bilic!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Çık gel gitarını sevdiğim, bu takımı adam edecek tek kişi!

fft226_mf5669996.Jpeg

Kral Burak Yılmaz'ı çok severdi,hatrına dönebilir.
fft226_mf6537130.Jpeg

bilic23423.jpg

derhal ama oradan kovulmadıkça niye gelsin

3 maçtır da kazanıyor ligde kovmazlar belli bir süre

Bu yönetimle olmamak kaidesiyle katılmakta bir beis görmemekteyim. Şüphesiz başarılı olacaktır.

Slaven Bilic : Futbolcu çalışkan ve istekli olmalı. Kim olursa olsun, o sahada mücadele etmeyi bırakırsa ben de onu bırakırım. Benim takımım maçı kaybedebilir ama kazanma arzusunu asla kaybedemez.

Hocam burada Riekerink'e futbol dersi veriyor.

Slaven Bilic :Futbolda asıl mesele defansif karakterli oyuncuların ofansa katkısı ve ofansif oyuncuların defansa katkısı arasında denge kurabilmektir.

Adam sosyalist zaten, Eren ve Selçuk gibi sosyalist futbolcularda var iyi anlaşırlar.

care mare degil ilk sezon takimi cikisa cikarip ikinci sezon yerle bir oluyor

Boşta olsa neyse de, şu an için Bilic'i önermek mantıksız. West Ham son 3 maçtır kazanıyor. Yine belli bir kredi kazandı. Sezon sonuna kadar ayrılmaz diye düşünüyorum.

Bu adama Euro 2008'den beri hep sempati duydum hala da duyuyorum. Bu yüzden gelsin isterim ama bizim için ne kadar doğru bir tercih olur ondan emin değilim. Riekerink, Hamza, Prandelli ve Denizli dönemlerinden çok daha iyi oynayan, iştahlı ve saldırgan bir Galatasaray izleriz ondan eminim ama şampiyon yapabilir mi emin değilim.

Birinci tercihim her zaman kalibreli bir alman hocadan yana. Şu bizim milyon avroluk eşeklere ağlata ağlata inlete inlete antreman yaptıracak, kimsenin gözünün yaşına bakmayacak bir alman istiyorum. Sahaya gücünü, ruhunu, yüreğini ve karakterini koyamayan futbolcuya 3 film 1 arada çekecek disiplinli bir alman. Alman filmlerinde olduğu gibi acıması olmayacak. Serkan Şafak kardeşim beni anlamıştır.

West Ham çıkışa geçti adamlar yollamıyorki hocalarını. Biliç de durduk yere bırakıp neden İngiltere'den Türkiye'ye gelsin.

Bu adama Euro 2008'den beri hep sempati duydum hala da duyuyorum. Bu yüzden gelsin isterim ama bizim için ne kadar doğru bir tercih olur ondan emin değilim. Riekerink, Hamza, Prandelli ve Denizli dönemlerinden çok daha iyi oynayan, iştahlı ve saldırgan bir Galatasaray izleriz ondan eminim ama şampiyon yapabilir mi emin değilim.

Birinci tercihim her zaman kalibreli bir alman hocadan yana. Şu bizim milyon avroluk eşeklere ağlata ağlata inlete inlete antreman yaptıracak, kimsenin gözünün yaşına bakmayacak bir alman istiyorum. Sahaya gücünü, ruhunu, yüreğini ve karakterini koyamayan futbolcuya 3 film 1 arada çekecek disiplinli bir alman. Alman filmlerinde olduğu gibi acıması olmayacak. @Serkan Şafak kardeşim beni anlamıştır.

126729hp2.webp

Geri
Üst Alt