Carrasso: "Çalışmaların meyvelerini aldık"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
8f63b176a42b45ebb20afa1da8ed91e8.jpeg

Galatasaray formasıyla kariyerindeki ilk lig maçına Antalyaspor karşısında çıkan Cedric Carrasso, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fransız kalecinin sözleri şu şekildeydi:

“Performansımı iyi budum. Takım arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Bugün o çalışmaların meyvelerini aldık. Şampiyonluk yolunda bir adımı daha eksiksiz şekilde gerçekleştirdik. Maçın adamı benim için Bafetimbi Gomis. Maçı kazanmamız adına çok önemli iki gol attı.”

Cedric başkan :bid:

Bu adama nedense çok ısındım. İlk defa sağlam bi yedek kalecimiz olduğu için olabilir.

Ertem Şener tarafından İsmail Çipe'den kötü olduğu söylenen kalecidir kendisi.

Top gelmedi sayılır kaleye, gene de yan toplarda kurulmuş zıpkın gibi her an fırlamaya hazır vaziyette duruyordu. Gözlemlediğim tek sey buydu.

Top gelmedi sayılır kaleye, gene de yan toplarda kurulmuş zıpkın gibi her an fırlamaya hazır vaziyette duruyordu. Gözlemlediğim tek sey buydu.

Antalyalı bir futbolcu bir füze fırlatmıştı; onu sektirmeden tuttu. Oradan geçer not aldı benden. Eray olsa allah muhafaza! Yan toplara da çıktı. Yaşı 29-30 olsa Muslera'ya ödenen maaşı düşünerek ona hoş çakal denilebilirdi.

Anlamadığım bu adamın yerine neden kupa maçlarında kova oynadı ? Herif 6 ay top oynamadı gayet de hazır gibiydi

Benim dikkat ettiğim kornerlerde iyi yönlendiriyodu stoperleri , Musleranın yediği 20 golun 19 u aynı nerdeyse bir coğu musleranın hatası defansın filan değil. Öyle devam edicekse carrasco alsın bi süre kaleyi.

Hantal görüntüsü var maicon ileki pozisyonda nerdeyse penaltı yaptırıyordu

abv juve

Geri
Üst Alt