Cassano: "Büyük kulüplerde görev alan arkadaşlarıma Arda Güler'i almaları gerektiğini söyledim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1673702567885.png

Antonio Cassano: "İtalya'nın büyük kulüplerine bir futbolcu öneriyorum: Arda Güler. Fenomen yeteneklere sahip biri. Youtube'dan videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum. Büyük kulüplerde görev alan arkadaşlarıma Arda Güler'i almaları gerektiğini söyledim"

Antonio Cassano: "Arda, olağanüstü bir yetenek. Arda Güler için insanlar İtalya'da stadyumları doldururlar. Gerçek bir yetenek"

Ufukta Napoliye bir kuş transferi daha görünüyo desenize

Bu kulüpler simdi cikip profesör doktor jj neden 300er dakika oynatmis diye sormaz mi o Halde ?

Bu kulüpler simdi cikip profesör doktor jj neden 300er dakika oynatmis diye sormaz mi o Halde ?
Komutan Jesus galibiyetleri alirken bir bildigi vardir diyorlardi. Simdi döndü fenerliler. Kendi köylülerini transfer ettirdi diyorlar (henrique, lincoln, luan perez)

Arda Güler önümüzdeki sezon bu eşşeklerde kalmaz. Kalmasın da zaten gitsin kurtarsın kendini bu pis camiadan. Bizde destekleriz Avrupa'da.

5m çerez parası iyi oldu fbliler 150m falan bekliyordu

Genclerin yerinde olsam 20% icin para teklifini simdiden kabul ederdim. Yoksa yazin tek 1 milyon alabilirler

Genclerin yerinde olsam 20% icin para teklifini simdiden kabul ederdim. Yoksa yazin tek 1 milyon alabilirler
O zaten coktan halledildi.

O zaten coktan halledildi.

Simdiden 2 verip, sonra cocugu 5e kaybetmek tam Ali Kocluk hamle olur.

Geri
Üst Alt