Cavcav: "Aziz Yıldırım Türk futbolunun belasıdır"

Şükrü Erden

Baba Gündüz
''Aziz Yıldırım Türk futbolunun belasıdır'' || Foto Spor

Yıldırm'ın zarar olduğunu belirten İlhan Cavcav'ın çok konuşulacak sözleri “TFF'nin yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili aldığı kararı kesinlikle tasvip etmiyorum. Ancak TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğüm zaman, o dönem Kulüpler Birliği Başkanı olmam itibariyle, bana 'Bütün kulüplerden imza alın, sonrasında görüşelim' dediler.

Biz 17 kulüp imza vermemize rağmen, bir türlü anlamadığım, şekillendiremediğim Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı olacak sayın Aziz Yıldırım beyefendi 'Ben imza atmam, böyle bir şeyi kabul etmiyorum' dedi. En çok sıkıntı çeken Fenerbahçe olduğu halde. Bu husumetin neden gerekçelerini ve Yıldırım'ın yaptığı bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Bana göre kesinlikle Aziz Yıldırım Türk futbolunun başında bir bela olarak durmaktadır. Bütün kanatın bunu böyle bilmesi gerekir.

Takımlar arasında rekabet olmazsa, futbol seyircisi bulamazsınız. Sayın Aziz Yıldırım, ne hikmetse bir Galatasaray'ı inadına almış. 'Galatasaray bilmem ne olursa' diye. Türk futboluna zarar ve ziyan veriyor” şeklinde oldu.

Helal olsun!

Ilhan-cavcav_4.jpg

Ulan yasina basina saygim var yoksa neler derdim. Sike olayi patladiginda dediklerini unutmadim !!!

bu adam gecen ölüyodu,yine mi ölmemis

Seviştiniz yıllarca şimdi konuşma.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavcav Aziz'in kodese girecegini anlamiş. RTE'ninde Azizi sevmedigini biliyor. Sallayim gitsin diyor.

[attachment=6316:cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfc.jpg]

Ekli dosyalar

• cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfc.webp
    cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfc.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 174
cok gec artik cavcav cok genc. bunlari ve benzer seyleri $ike zamani soyliyecektin.

ayrica sene basinda senden bir oyuncu alir aziz en yakin arkadas olursunuz yine.

Zamanında ne yalakalıklar yaptın. İş işten geçtikten sonra aklın başına geldi, artık ne desen boş.

yıllarca beraber şike yaptığın arkadaşın hakkında neden böyle düşünüyorsun yoksa mamalamıyor mu artık sizi

beyler tamam zamanında öyle böyle şeyler yapmış da

bizde bu oyuna ayak uydurup destek vermeliyiz

unutmayalım ki bizde zamanında yabancı sınırı olsun diyorduk

bu değişken bir oyun ve şu cavcav lehimize konuşuyor

başka zaman söveriz şimdi destek olma zamanı bunu dillendirmeliyiz ki

herkes bu düşüncenin çok büyük kitlelerin düşüncesi olduğunu bilsin

ulan şike zamanı sırf para uğruna azizle birlik olup türk futbolunun ırzına geçtiniz, şimdi kalkmış bela okuyorsun, neyine inanıp güveniyim ben senin. türk futbolu kurtulacaksa aziz kadar seninde gitmen gerekiyor, sayın yanar döner havhav

Adama itiraz edenlere kızanlara katılmıyorum, sonuçta adam geç de olsa gerçekleri konuşuyor, burda önemli olan da bu, birilerinin çıkıp tüm gerçekleri medya önünde konuşması gerekiyor artık, bunlar konuşula konuşula toplumsal bi baskı oluşturacaktır, bunları en şiddetli savunan yalakalar bile artık kararlarından dönmek zorunda kalacaktır, eninde sonunda akıl kazanacaktır..

Geçmişde olan oldu, artik adami desteklemek lazim çünkü bu bizim için önemli bir şey.

Geri
Üst Alt