cem dizdar

Can BÜYÜK

I am the one who knocks!
Taçsız Kral
Trt de çeşitli futbol programlarında yer alan ve marjinal olacağım değişik olacağım farklı olacağım diye kas kas kasınan bir gazeteci.

sent via GSC

Bana çok tartışılan bir forum üyesini anımsatan bir kişidir kendisi.

sent via GSC

Bir ara çok seviyordum. Sonra birgün sanırım CNN Türk Tv'de Müslüm Gürses üzerine yapılan bir programda gördüm kendisini konuşmacı olarak katılmıştı, ciddi Müslümcü çıktı adam. Aha dedim bu dayıyı neden sevdiğimi anladım. Ve çok güzel de konuşma yaptı Müslüm Gürses ve Müslüm Gürses şarkıları/dinleyicileri üzerine. Neyse sonra yavaş yavaş takipçiliğimi kaybettim, sanırım felsefe üzerine eğitim görmüş, bu yüzden futbol yorumlarken bile öyle derinlere inmeye, öyle farklı yaklaşımlarda bulunmaya çalışıyor ki (belki de farkında olmadan) gına geliyor. 15 dakika boyunca bir konu hakkında konuşuyor ama atıyorum Cem'in 15 dakikada dediğini mesela Önder Özen 1.5 dakikada anlatıyor, gibi. Takip etmiyorum artık ama sevmem diyemem.

⭐⭐⭐⭐

(Hakan Delikanlı+ S.Bilgin)/2=C.D

Haha konuyu ben acmisim, konu basliginda yazdigimin aynisini demein nöbette de yazmistim. Fikrim sabit demek ki.

Geleceğin Hıncalı beğendiği bir şey görmedim

Salagin teki ya.

Futbol ile uzaktan yakindan alakasi yok, net bir sekilde de bilmiyor sirf sacmasapan elestirilerde bulunup duruyor.. Dikkatini cekmistir belki teknik konulardan bahsedilince hep kiviriyor ya da genele vuruyor.

keyf-i alemin nasıl

kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k-kebap-%C4%B1zgara-porsiyon-nizam-pide-s%C3%BCtla%C3%A7-istanbul-beyo%C4%9Flu-istiklal-caddesi-600x600.jpg

Adam yaptığı her programda sunucu ile tartışıp duruyor,izlerken geriyor insanı. Acayip itici bi herif

Çok boş adam hiç çekilmiyor. Gerçi TRT yorumcuların çoğu böyle.

Geri
Üst Alt