GSC Haber Cem Kınay: "Icardi, futbol kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1760537743415.webp

Galatasaray eski yöneticisi Cem Kınay, Mauro Icardi'nin Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kınay, "Bunu bir tahmin ya da temenni olarak söylemiyorum. Söylediğimi somut bir bilgiye dayanıyor. Icardi, futbol kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da oynamak istiyor." dedi.

Sözlerine devam eden Cem Kınay, "Bunu Dursun Başkan ve Okan Hocaya da söyledi. Icardi daha 32 yaşında ve bu çağda 32 yaş futbol için ideal bir seviye. Yaşlı diyemezsiniz. Icardi en az 6 yıl daha oynar ve bu yılların tamamını Galatasaray'da geçirmeye kararlı." sözlerini sarf etti.

Cem Kınay, son olarak "Yeni sözleşme bugünün konusu değil, buna gelecek günlerde karar verilir; ama Icardi kalmak istiyor. Yönetim de Icardi'nin Galatasaray'da devam etmek istiyor" dedi.

Kulübü çiftlik gibi kullanıyor tabiki kalmak ister, PSG'de kadro dışıyken bile zımba gibiydi. Gs'de çalışmadan Fatih Karagümrüğe falan yeteneği ile 2 gol atarak yolunu bulur. Haa Avrupa'da bir şey beklemeyin zira orada borusu ötmüyor, 2. - 3. sınıf takımlara karşı bile Casper gibi geziyor sahada

Kulübü çiftlik gibi kullanıyor tabiki kalmak ister, PSG'de kadro dışıyken bile zımba gibiydi. Gs'de çalışmadan Fatih Karagümrüğe falan yeteneği ile 2 gol atarak yolunu bulur. Haa Avrupa'da bir şey beklemeyin zira orada borusu ötmüyor, 2. - 3. sınıf takımlara karşı bile Casper gibi geziyor sahada
Sadece icardi özelinde değil tüm futbolcular şımartılıyor bu ülkede targutay

Ama düzelecek, öyle görünüyor, o motivasyonu görüyorum

sevgili @Uğur İz de senin gibi düşünüyor. çok üzüyorsunuz beni. inşallah icardi eski formuna döner de siz de affedersiniz. çok fazla katkısı oldu ya, kızamıyorum ben. :(

Bro ilk sezon herif tek başına şampiyon yaptı, bu kadar kızmamızın sebebi kendi yeteneğine ihanet ediyor. Şu sevgiyi görüp daha çok çalışması gerekirken, herif obez gibi geziyor. Sakatlık da işin bahanesi oldu millete, geldiği sezondan sonra düşüş yaşadı. Kiralıkken nasıl oynuyordu hatırla. yoksa 1 şampiyonlukta bana göre herkesten fazla payı olan adama niye kızalım. Osimhen'den bile yetenekli herif forvet olarak, 100 kilo dahi gol atabiliyor, Avrupa'da da iş yapsın istiyorum, ilk sezonun %70'i kadar oynasın 5 senelik kontrat verilsin ama zor duruyor işte, kontrat için bu sene çalışsa bile geri yatışa geçme ihtimali yüksek, bu imajı kendisi verdi

Fedakarlik yapana (maas) ve kendine bakana herzaman kapimiz acik olur.

Bro ilk sezon herif tek başına şampiyon yaptı, bu kadar kızmamızın sebebi kendi yeteneğine ihanet ediyor. Şu sevgiyi görüp daha çok çalışması gerekirken, herif obez gibi geziyor, yoksa 1 şampiyonlukta bana göre herkesten fazla payı olan adama niye kızalım. Osimhen'den bile yetenekli herif forvet olarak, 100 kilo dahi gol atabiliyor, Avrupa'da da iş yapsın istiyorum, ilk sezonun %70'i kadar oynasın 5 senelik kontrat verilsin ama zor duruyor işte, kontrat için bu sene çalışsa bile geri yatışa geçme ihtimali yüksek, bu imajı kendisi verdi
olacak olacak. ben inanıyorum. sadece biraz sabır edelim. evet disiplinli bir topçu değil ama kesinlikle umursamaz da değil.

bir insan tipi olur ya, illa ki çevrende denk gelmişsindir. aslında umursar, ne yapması gerektiğinin farkındadır ama bir türlü o keyfi alışkanlıklarından vazgeçemez "nasıl olsa yeteneğimle hallederim" altyapısıyla o sıkı çalışma aksiyonuna geçemez ya bir türlü. o tarz bir herif icardi. yani niyet kötü değil ama sonuç kötü malesef. yine de bir noktadan sonra o fitliğe kavuşup yine çılgın atacaktır. sonra yine birasını içecektir. buna alışmak lazım :d

Sen önce fit ol. Toplara zıpla. Sonra düşünelim

Geri
Üst Alt