Cem Uzan: ''Galatasaray'a ciddi anlamda parasal destek sağlayacağım''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstedigimiz oyunculara bonservis olarak acıktan calıs artık. Gerisinide resmi olarak makül bir fiyata biz tamamlarız.

birileri milleti dolandırsada millette para yok dolandırmasada sıkıntı yok yani dolandırıcısına,sahtekarına kapımız açık çarpacaksa parası olanı çarpacak parası olan korksun.

Son düzenleme:
adam dolandırdıda dolandırılanlarda arka çıktı faizle para kazanacam diye millet bankara koştu iyi oldu ders olsun onlara cem uzan a gelince basketbol şubesine sponsor olsa iyi olur 2 seneye eurolig final four oynarız

Üslup açısından değişen bir şey yok. O zaman sizin de ne düşündüğünüz veya kimi ne kadar tanıdığınız benim için bir önem arz etmiyor. Gören de New York celsesi oldu da gidip gözünüzle gördünüz sanır. Ne güzel mantık değil mi ? Allah aşkına siz kimsiniz de size inanayım. Tanıyormuş da ithamlar gerçek değilmiş. :) Neyse ben okudum ve inandım. Sizin için temizdir benim için değil. Bu kadar.

evet gidip gordum sayin taha, mantiksal cikarim yaptigim yok. son new york celsesinde de motorolaya oldugu iddia edilen borcun yarisindan fazlasi silindi (ki $1.3b civari) dondurulan hesaplarin cogu acildi.

inandigin kisiler kim bence bunu sorgula, ya da oku ve inan aka koyunizm, karar senin. neye inanirsan inan cem uzan'in hirsiz ya da dolandirici olmadigi kendisini taniyanlar tarafindan biliniyor, bunu zihninin bi kosesine atayim ben orada dursun benim icin kafi ;=|

gel artık başkanım:dispirited:

alayınız yalan dolansınız alayınız dolandırıcısınız
aysal gibi sende düdükle gelde. o da aylardır sponsor olacak.

Nasil parasal yardimda olacakmis onuda bir anlatsin bir zahmet.
karsiliginda ne bekliyor , varmi beklentisi daha dogrusu ?!
Galatasarayimiz ile baglantisi varmi bilmiyorum simdi üyelik gibi ama varsa bos konusuyor bencede.
FFP den dolayi kulübe ile iliskisi olan birisi sponsor olamaz

üç kağıtçı herif gelir üç otuz para verir karşılığında riva arazisini alıp gider!! fadıl'la bu herif adamı suya götürür susuz getirir .

Eski konu olduğu için kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt