Üye Görüşü Cem Uzan Yeniden Yargılansın

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
Sanal alemde böyle bir kampanya başlamış.. #CemUzanYenidenYargılansın Sizce?

Bence böyle moktan her önüne gelenin yeniden yargılandığı bir ülke ve zamanda, Cem Uzan da bunu hakediyor diye düşünüyorum..

Yargılanmak?

Yargı mı kaldı? zaten azcık vardı oda temizlendi komple...

iso eagle yapıyorsa o da yapabilir...

dur bu başka yerin sloganıydı

cem uzanda baska bir sonuc cikmaz
yukardakiler bunu istemez

zamanında kimliği kaybettiydim 65 tl ceza kesmişler , yeniden yargılanma talep ettim bekliyorum..

Yurtdısında kral gibi yasar hayatının sonuna kadar, neden Türkiye'ye gelme riskinde bulunsun ki ?

Ayakkabı kutuları faiziyle geri veriliyormuş.
Cem uzan aklanırsa ülkenin anahtarını teslim etmeleri gerekir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir kesim tarafından zemin oluşturuluyor bu adam için. bir nevi nabız yoklaması. bu halk buna da kanar

yargılanacak onca olay onca kişi varken şuan gündem de olmayan bir isme el atmak sizce nedir?

Paralel yapı bana tuzak kurdu derse belki olabilir ama zamanında tayyiple fena kapıştılar. Tayyip kabul etmez.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

antepte baklava çalan çocuğun 9 yıl yıl hapis yattığı ortamda bunun gibi zengin züppeleri böyle aklanır
şu forumda bile yeniden yargılansın deniyor
milletvekili bakan vs akrabasıysan ya da arkanda siyasi güç varsa (aziz vs.) rahatsın hapis yatmazsın
ya da bunun gibi zenginsen

çünkü baklava çalmak milleti hortumlamaktan daha hafif suç değilmi

para olarak Hazine bütçesine para aktarsın ve yargıdan aklansın diye anladım.

Memleket hırsızların memleketi oldu zaten :) Zamanında siyasi olarak rakip olmasaydı çoktan yeniden yargılanıp aklanmıştı hatta belki de uzanlara dokunulmayacaktı bile...

Paralel yapı bana tuzak kurdu derse belki olabilir ama zamanında tayyiple fena kapıştılar. Tayyip kabul etmez.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

İyi de paralel yapı bahanesiyle kurtulanlar da zamanında tayyibin kapıştığı adamlar değil miydi?

şimdi hepsi bir bir kurtulmadı mı? birileri kendi totosunu kurtarmak için bazı tavizler vermek zorunda kaldı bu ülkede..

İyi de paralel yapı bahanesiyle kurtulanlar da zamanında tayyibin kapıştığı adamlar değil miydi?

şimdi hepsi bir bir kurtulmadı mı? birileri kendi totosunu kurtarmak için bazı tavizler vermek zorunda kaldı bu ülkede..
onlar cemaatin kapıştığı adamlardı. bundan tabi akpde nemalandı. mesela askere yapılanlar cemaatin intikamıydı. akpde askerin bu şekilde zor durumda kalması eskisi gibi kolay kolay yönetime müdahale girişiminde bulunacak kuvveti bulamaması sonucunda akpye de yarar sağladı.

Cem Uzan'ın içten pazarlıklı olmadığı aşikar . En fazla ülke için çalmıştır sıfatı var gözümde kendi için değil .

Şu kadar adi , kirli insanın yönetimde yer aldığı ülkede Cem Uzan gibi birinin sınır dışı olması akla mantığa sığmaz.

Geri
Üst Alt