cem yılmaz esprileri

Emin Empak

Aslan Üye
Son gösterisinde hafif salaklık belirtileri gösterse de arkadaş ortamlarında sürekli kullanılarak yıllarca muhafaza edilen espriler bütünüdür.

"evet, tarafından"

düğünlerde iki şeyi yasaklamak lazım.

biri gelinin kız kardeşi. abartılı bir saç, straplez

elbise, buralardan etler fışkırmış falan. kardeşim

damat tercihini yapmış. şimdi ne kafa

karıştırıyosun.

diğeri de kayınço. sen iç iç iç. sonra;

kızjjızmıza iyi bak.

tapa

tumblr_miflnaa0ic1s62q86o1_500.gif

"Ne vereyim abime?"

"Ne verecen abine?"

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Zerre gülmediğim esprilerdir . Tek yaptığı şey bel altı espriler onu da beceremiyor zaten . Ayrıca fanatik şikebahçelidir ve adalate fener yak reklamında oynayarak iyice antipatik olmuş kişidir .

3 gün önce twitter'dan Brezilya'nın 7 yediği maçta Bre7ilya gibi bir espri yapmıştır ki gül gül öldüm öyle yani .

Zerre gülmediğim esprilerdir . Tek yaptığı şey bel altı espriler onu da beceremiyor zaten . Ayrıca fanatik şikebahçelidir ve adalate fener yak reklamında oynayarak iyice antipatik olmuş kişidir .

3 gün önce twitter'dan Brezilya'nın 7 yediği maçta Bre7ilya gibi bir espri yapmıştır ki gül gül öldüm öyle yani .

şikebahçeli bjk lı veya trabzonlu olması farketmez ! taraflı yorum yapıyorsun ! cem yılmaz bu ülkedeki 1 numaralı stand up çıdır ! bu ülkenin çok büyük kesimi bu adama güler ve esprilerini beğenir ! tabi sen çok daha üstün bi zeka seviyesine sahip olduğun için seni güldüremiyordur ! yapıcak bişey yok !

şikebahçeli bjk lı veya trabzonlu olması farketmez ! taraflı yorum yapıyorsun ! cem yılmaz bu ülkedeki 1 numaralı stand up çıdır ! bu ülkenin çok büyük kesimi bu adama güler ve esprilerini beğenir ! tabi sen çok daha üstün bi zeka seviyesine sahip olduğun için seni güldüremiyordur ! yapıcak bişey yok !

Niye ki ? Cem Yılmaz'ın tanıdığı veya avukatımısın ? Ben kendi fikrimi ve düşüncelerimi söyledim . Beni güldürmüyor dedim belki seni güldürebilir . Herkesin gülmesi beklenemez zaten .

biz de mi öldük biznısdık biz

bize de mi menü?

gibi güzide örnekleri olan husus

N5

Geri
Üst Alt