Cem Yılmaz'dan Yeni Film!

Çok yaratıcı bir isim "Pek Yakında" gülelim mi şimdi ? :eek:

"Yahşi Batı" leşti umarım bir şeye benzer bu

Büyüksün üstad :tiphat:

Cem Yılmaz'a gülmeyen bir tek ben varım heralde . Bir stand-up gösterisine gitmiştim hiç komik değildi . Sürekli bel altından espriler . Bir de komikmiş gibi kendisi de gülüyor .

Merakla bekliyoruz :ka21:

cem yılmazın sitendupi başka bir şeyi iyi değil.

Cem Yılmaz'a gülmeyen bir tek ben varım heralde . Bir stand-up gösterisine gitmiştim hiç komik değildi . Sürekli bel altından espriler . Bir de komikmiş gibi kendisi de gülüyor .

eski gösterileri daha iyi ama yinede türkiyede standp up konusunda rakipsiz. filmleri aynı kalitede değil.

eski gösterileri daha iyi ama yinede türkiyede standp up konusunda rakipsiz. filmleri aynı kalitede değil.

Bence biraz da millet olarak öyleyiz . Hep küfürlü , +18 esprilere gülüyoruz . Her iki lafımızın biri küfür . Belki de küfürü sevdiğimiz için normal geliyor bu tür olaylar :D

Tamam tamam, farklısın sen. Sen gülmüyosun bir tek. Aslında hep bildiğin şeyleri anlatıyor zaten.

çıksın şu filmde harbiden kaliteli bir şeyler izleyelim.

saçma sapan aptal filmler seyirci rekorları kırıyor.

dün gece arkadaşların isteği üzerine recep ivedik'e gittim ilk defa.

resmen zulüm. millet tepine tepine gülüyor, anlam veremedim.

1-2 yerde hafif sırıttım hepsi bu.

kemal sunal ve şener şen'i bir kenara koyarsak

cem yılmaz'dan başkası güldürmüyor beni bu ülkede.

Cem Yılmaz'a gülmüyorum karizmatikliği diye birşey yok beyler.

İzlenir bu :)

Geri
Üst Alt