Cenk Ergün, Finalde Traore'yi İzledi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
cropped_content_galatasaray-traoreyi-istiyor_1qg3n3u2P5pAp0V.jpg

Galatasaray, bir süredir ilgilendiği genç yıldızın dünkü final maçı için İsveç’teydi.

Sportif Direktör Cenk Ergün dün Stockholm'e giderek Manchester United-Ajax arasındaki Avrupa Ligi finalini tribünde izledi.

Ergün'ün burada Ajax'ın Chelsea'den kiraladığı Bertrand Traore ile görüştüğü ortaya çıktı. Geçen hafta Igor Tudor vasıtasıyla Conte'den Traore'yi bir yıl Galatasaray'a kiralık göndermesi istenmişti.

Sabah

Mac gunu adam transfer görüsmesi yapmaz bence yalandir

Bu salak boşboş telefonla oynayıp selfie falan çekip geri gelmiştir.

sent via GSC

Finali yerinde izlemiş , valla ne güzel iş bee..

Ha bu arada cenk ergun ve transfer mi ? Yok ya hahahha

Dun ajax tarafinda en iyi oynayan oyuncuydu

Bize gelir mi, orasini bilemem, ustelik chelsea bizim lige yollar mi, pek zannetmiyorum

Çok net hayatımda bu kadar saçma sapan insanları bir arada görmedim. Seçenlere helal olsun. Ben şahsen transferlerle falan fazla ilgilenmiyorum. Kulüp satılsa diye bakıyorum artık olaya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bedavadan finali izleyip gelmis

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Zaten külliyen yalandır ama alınacak adam değil Traore Yasin'in zenci versiyonu demişti bir arkadaş dün burda gerçekten aynı öyle

Futbol bilgisi vizyonu Bruma-Sinan'ın bile çok daha altında çokta bencil

Hiç gerek yok ilk başta defans hattını forveti orta sahayı oluşturalım

kanatlarda Bruma-Sinan-Garry üçlüsü seneye her türlü iş yapar

Yok eğer hem Sinan hem Yasin satılırsa o zaman transfer düşünülür oraya ...

"Stockholm Grand Hotel" de SPA yapmıştır.

Güzel Seçim Cenk

45305222.jpg

Dursun donemini olabildigince kiralik oyuncularla gecirmek lazim.Ustelik genc,hedefi olan,maliyeti cuzi topculara hic itiraz etmememiz lazim.Seneye elden cikarmak icin ugrasmayiz en azindan.

dün ben çok beğendim ama oraya maç izlemeye lüks otelde kalmaya gitmişlerdir kesin.

Son düzenleme:
Hep beraber izledik ne olmuş yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz de izledik.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Güzel Sallamislar, ergunun stadta çekilmiş görüntüsü var mı ?

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

bu adam simdi tam olarak napiyo tatil haricinde güya scoutmu yoksa transfer sorumlusumu?
yani niye bu izliyoda scout izlemiyor ?

Traore yada Gabigol kiralanacak herhalde sağ kanat için 3-4-3 mü yoksa 4-3-3 gibi bir sistem mi düşünüyor Tudor merak ediyorum.

Traore yada Gabigol kiralanacak herhalde sağ kanat için 3-4-3 mü yoksa 4-3-3 gibi bir sistem mi düşünüyor Tudor merak ediyorum.

Gabriel Barbosa meselesini bende okudum dün istagramda reis nedir acaba o meselenin aslı ?

Eğer hem Yasin hem Sinan satılacaksa olabilir o iş yoksa gerek yok bence şu anda kanat transferine

Geri
Üst Alt