Cenk Ergün'ün Transfer Operasyonu Başlıyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
5126139.jpg

Sarı-kırmızılı takımda Sportif Direktör Cenk Ergün gelecek sezonun transfer görüşmeleri için yurt dışı turuna çıkıyor.

Milliyet’in haberine göre ilk planda Vitor Hugo için Palmeiras Kulübü yetkilileri ve oyuncunun menajeri ile Portekiz’de görüşecek olan Ergün’ün; İtalya, İngiltere ve İspanya’da gündemdeki bazı isimlerin temsilcileri ve kulüpleriyle de temasa geçeceği belirtildi.

Gamaspor

Beleşe yine Avrupa turu yapacak ne güzel.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Aman siz baslamayın

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis olsa tek gidişte 3 adamı bağlardı.Bu adam 1 sene dolaşıp kimseyi getiremiyor.
transfer-sihirbazi-haldun-ustunel-galatasaray-yonetiminde05d18d9fa13fa4f9c77b.jpg

Ne transfer operasyonu? Yillik gezme operasyonu basliyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yıllık izne çıkıyor adam ne operasyonu

Gawath geçen Xuxu getir dedim çilekli smirnoff almış , anca gezer siparişleri bile yarım yamalak getirir.

Bunun iyi bir transferi oldumu acaba bugune kadar? Hatirlayamiyorum da oyle gidip gezip geliyor habire.

Kimlerden kaç lira komisyon elde edecekler bakalım.Transfer bahane komisyon şahane.

Ben vitor transferinden Cenke 500 bin komisyon gelir diyorum en az.Tipinde hayır yok herifin zaten.

Demek Özbek'ler bu yıl komisyonu Ahmet Bulut ve Cenk Ergün ile bölüşecekler ...

Nuri Alço Operasyon Müziği eşliğinde mi ?

Daha gecen baslamadimiydi bu transfer operasyonu... Ondan sonra bi ton isim cikmisti... Bunlarda bizi kekliyor

desenize yeni tolgalar erenler de jonglar yolda. bu yıl tam batıracaklar kulübü orası kesin

Geri
Üst Alt