Cesare’nin Tazminat Sefası

Bakin tazminat ayri birsey karistiriyorsunuz.Tazminat nasil olur biliyomusun sen sozlesmeyi feshetme maddesi koyarsin bunun karsiligindada x para odersin tazminar budur.Suan prandelli tazminat almiyor kontrat hakkini aliyor.
biz futbolda fesih edilen sözleşme karşlığı alınan paraya tazminat diyoruz.

ünal denende bunu çok iyi biliyor ama sanki prandelli bedelsiz gönderilebilir gibi bir düşünce oluşturmuştu.

biz futbolda fesih edilen sözleşme karşlığı alınan paraya tazminat diyoruz.

ünal denende bunu çok iyi biliyor ama sanki prandelli bedelsiz gönderilebilir gibi bir düşünce oluşturmuştu.

Ünal Aysal'ı savunduğum için söylediğimi düşünme sakın.

Ama bu dünyanın heryerinde böyle tazminat maddesi koydurmazsan.

Kontratı 4 yıllıksa hocanın 4 yılında parasını takır takır ödersin.

Boşuna yapılmıyor o kontratlar.

Bedavaya gitmeyeceğini forumdaki herkes biliyordu.Çünkü gerçekten iyi takip eden bir forumumuz var ama sen girmedin heralde o sıralar foruma.

Ayrıca ben karşıyım böyle kontratlara antrenörlerle.

Başkan 3 sene görevde kalıyorsa atıyorum 5 senelik bir kontrat yapmamalı hocayla.

Seçilemeyeceğinide düşünmelidir.

adamın suçu yok niye kızıyorsunuz.asıl suçlu ünal efendi!! ya prandelli ve hajrovic'in parasını ödesin yada kulüpten kovulsun ünal aysal.

Hayatımda gördüğüm en kötü en berbat en en en en dingil teknik direktörsün!

BOYUN DEVRİLSİN

1 senelik paranı al defol git daha fazla para haram zıkkım olsun sana daha fazlasını alırsan inşallah hasta olur doktor parası verirsin.

ünal başkana kurulan küresel komplonun italya ayağını mı oluşturuyor acep, büyük başkan yalan söylemez

Ünal Aysala komplo kurulmasaydi Cesare asla gelmeyecekti renkdashlar

Tazminat falan yok. Adam 2 yıllık sözleşmesi neyse kovudgumuz için onu veriyoruz.

Sanki Anadoludaki hocalar farklı mı davranıyor ?
2 yıllık sözleşme yapan hikmet karamanından tut diğer tüm hocalara kadar 4. hafta kovulunca ben kötü yönettim alacağımı istemiyorum mu diyor ?

Prandelli ile dikiş tutmadı yapılacak bişi yok bu seneyide kaybetmemek için kovmak zorundaydık kovduk.
Adamda verin paramı diyor...

Kusura bakmayın dünyanın bütün kulüplerinde bu böyle.
İngilteredede İspanyadada Almanyadada hocayı kovarsan parasını ödersin....

Ayrıca sözleşmesi 2 yıllık değilmiydi 4 nereden çıkdı ?

Prandelli bir kulüple anlaşana kadar mecbur ödeyeceğiz o parayı 2 yıl

Milan'da Terime her ay 100 bin euro ödüyordu sözleşme gereği..
biz alınca Milan bu parayı ödemekten kurtuldu
buda onun gibi bişey herhalde

Geri
Üst Alt