CEV Cup Final 2. Maç | Dinamo Krasnodar 3-0 Galatasaray Daikin | M.S | 2 Nisan

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
CompetitionLogos_300_120.aspx

130px-Dynamo_Krasnodar_logo.png
c80ecv.png
galatasaray.png

15/16 Kadınlar CEV Cup 2. Maç
Dinamo Krasnodar - Galatasaray Daikin
Olimp Palace of Sport, Krasnodar
2 Nisan 2016
17:00

ABkJJwEI_bigger.png

Maç Öncesi Notlar:
İlk maçı 3-2 kazandık ve 2 puan aldık. Kupayı almak için her türlü galibiyet yetiyor.
3-2'lik mağlubiyette altın sete gidiyor.

Son düzenleme:
Renktaş başlık yanlış açılmış.. biz deplasmanda oynayacağız :)

Dünkü maçı yeniden izledim sabah. Maç esnasında bir şey göremedim ama bugün tekrarına baktığım zaman Krasnodar oyuncuları ve koç baya çirkeflik yapmış. Özellikle koçlarının tie-break setinde Aslı'nın servislerini soğutmak için yere su dökmesi ve en az 1,5 dakika oyunun durması, sakat Kosheleva'nın tribünde olması gerekirken bizim bençin yanında oturması, Ataman hocanın taktiklerini görerek bir nevi ajanlık yapması, maç sonu çıkarken Şaşkova'nın tribünlere el hareketi çekmesi ne aşağılık bir kulüp olduklarını göstermiş. Kosheleva maç sonunda utanmadan instagram'dan "Koç Ataman bana el hareketi çekti, taraftarları çirkeflik yaptılar" demiş. Ulan senin hocan, takım arkadaşların profesyonel olması gereken yerde pislik oluyorsa taraftarların pislik olması normal.

Bir de maç sonunda Nihan'a küfür etmiş taraftarlar, sebebi de maç sonunda niye ilk önce Dursun'un yanına gittiniz niye bizim yanımıza gelmediniz :) Bu olaylardan sonra Nihan taraftarlarla tartışmış ve ağlamış.

Dün kazandık belki de ama "Pirus Zaferi" olarak bir galibiyet aldık. 3-1 bile alsak yaptıkları fair-play dışı hareketlerin karşılığını verirdik.

Bu maç kesinlikle dünkü maçtan daha zor bir maç olacak, özellikle sakatlıktan dönen ve dün yaşanan olaylardan sonra kendi çağında bilenmiş bir Kosheleva'yı göreceğiz. Kızlara güveniyorum, bu sene alalım artık şu kupayı.

Amacımız Türk olmayan takımları yenmekse ve de bu takım bir Rus takımıysa neden kupayı almayalım

Bence en az 1 set alırız.

Her türlü serefsizligin olacagi bir karsilasma bizi bekliyor

Bu maçtan ümidim yok çünkü, kendi evimizde bile inanılmaz hakem hataları oldu aleyhimize... Rusya'da daha çok hata yapacaklar...

2 set verdiğimiz anda kupa gitmişti zaten... yinede başarılar Kızlar... umarım bizi yanıltırsınız

Buraya yazıyorum hakemler çok net biçimde doğrayacak bizim takımı malesef...

Buraya yazıyorum hakemler çok net biçimde doğrayacak bizim takımı malesef...

Voleybolda her hatalı karar 2 sayı değerinde olduğu için hakemi de yeneriz şeklinde iddialı konuşamayacağım maalesef.

Hakemler engel olmazsa alırız diyebilirim sadece.

Voleybolda her hatalı karar 2 sayı değerinde olduğu için hakemi de yeneriz şeklinde iddialı konuşamayacağım maalesef.

Hakemler engel olmazsa alırız diyebilirim sadece.

ilk maçta ev sahibi olmamıza rağmen, hakemler hep bizim aleyhimize kararlar verdi.. kendi sahamızda hakemler bizi doğruyorsa, deplasmanda hayli hayli doğrar...

Voleybol takip etmiyorum ama ilk maçta Ruslar iyi takım hissi verdi . Yeniliriz gibi ama umarım bu branşta da bir kupa getiririz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

77-78 yılından beri kupa alamıyormuşuz kadın voleybolda. Bugün kazanın şu makus talihimizi yenelim be kızlar.

Basket bitti şimdi voleyboldayız. Oradan Futbola istemeye istemeye de olsa geçeceğiz. :)

Geri
Üst Alt