Dünkü maçı yeniden izledim sabah. Maç esnasında bir şey göremedim ama bugün tekrarına baktığım zaman Krasnodar oyuncuları ve koç baya çirkeflik yapmış. Özellikle koçlarının tie-break setinde Aslı'nın servislerini soğutmak için yere su dökmesi ve en az 1,5 dakika oyunun durması, sakat Kosheleva'nın tribünde olması gerekirken bizim bençin yanında oturması, Ataman hocanın taktiklerini görerek bir nevi ajanlık yapması, maç sonu çıkarken Şaşkova'nın tribünlere el hareketi çekmesi ne aşağılık bir kulüp olduklarını göstermiş. Kosheleva maç sonunda utanmadan instagram'dan "Koç Ataman bana el hareketi çekti, taraftarları çirkeflik yaptılar" demiş. Ulan senin hocan, takım arkadaşların profesyonel olması gereken yerde pislik oluyorsa taraftarların pislik olması normal.
Bir de maç sonunda Nihan'a küfür etmiş taraftarlar, sebebi de maç sonunda niye ilk önce Dursun'un yanına gittiniz niye bizim yanımıza gelmediniz

Bu olaylardan sonra Nihan taraftarlarla tartışmış ve ağlamış.
Dün kazandık belki de ama "Pirus Zaferi" olarak bir galibiyet aldık. 3-1 bile alsak yaptıkları fair-play dışı hareketlerin karşılığını verirdik.
Bu maç kesinlikle dünkü maçtan daha zor bir maç olacak, özellikle sakatlıktan dönen ve dün yaşanan olaylardan sonra kendi çağında bilenmiş bir Kosheleva'yı göreceğiz. Kızlara güveniyorum, bu sene alalım artık şu kupayı.