Cezalıların Kaçıracakları Maçlar!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Fatih Terim: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir ve 2 kupa maçı,Sivasspor,Ankaragücü,Göztepe(D)

Hasan Şaş: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir, Sivasspor ve 2 kupa maçı

Badou Ndiaye: Kayserispor, Konyaspor,Besiktas,Rizespor Basaksehir

Garry Rodrigues: Kayserispor, Konyaspor,Besiktas

Ryan Donk: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir 1 Kupa Maci

Fatih Terim ve Hasan Şaş hangi maçları kaçıracak?

Galatasaray Istanbul - Vereinsprofil

Son düzenleme:
Eline saglik ?

Bjk macina maglubiyet diyordum zaten de fark yemesek bari

30 yasindayim.tudor korkagi yüzünden 5lik olma tehlikesi yaşadığımiz mac disinda bjkya ezildigimiz mac hatirlamam. Puan aliriz almayiz ayri ama bjkdan çekinen gsli kendini sorgulasin. Bjk kim fark yicez

garry bunlarin sag kanadini felc ederdi. Onyekuru yapar artik. Solu Feghouli giber GIBECEK

30 yasindayim.tudor korkagi yüzünden 5lik olma tehlikesi yaşadığımiz mac disinda bjkya ezildigimiz mac hatirlamam. Puan aliriz almayiz ayri ama bjkdan çekinen gsli kendini sorgulasin. Bjk kim fark yicez

Görecegiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ölüyü dirilten bir takimimiz var
Bjk bize fark atip yukselise gecer

O kadar eksik var ama derbidir bu bjk macında fener gibi bir direnc bekliyorum

son Mustafa Denizli dönemindede cok kötüydük olimpiyat standindaydi yanilmiyorsam sneijderin sansa gölü haricinde hic bir atagimiz yoktu

Fatih Terim: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir ve 2 kupa maçı

Hasan Şaş: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir, Sivasspor ve 2 kupa maçı

Badou Ndiaye: Kayserispor, Konyaspor,Besiktas,Rizespor Basaksehir

Garry Rodrigues: Kayserispor, Konyaspor,Besiktas

Ryan Donk: Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir 1 Kupa Maci

Fatih Terim ve Hasan Şaş hangi maçları kaçıracak?

Galatasaray Istanbul - Vereinsprofil

Kupa geçen sene olduğu gibi 28 Kasım ilk maç, rövanşta 11 Aralık gibi oynanırsa Rodrigues Bjk maçına kesin yetişiyor. Ayrıca Ndiaye ve Donkta cezası düşmese dahi Başakşehir maçına yetişir. Muhtemelen cezalar da indirim olacaktır diye düşünüyorum.

Kupa geçen sene olduğu gibi 28 Kasım ilk maç, rövanşta 11 Aralık gibi oynanırsa Rodrigues Bjk maçına kesin yetişiyor. Ayrıca Ndiaye ve Donkta cezası düşmese dahi Başakşehir maçına yetişir. Muhtemelen cezalar da indirim olacaktır diye düşünüyorum.
kaynak var mi kupa maci icin. Editlerim hemen

İyileşebilirlerse derbi maçında

Muslera
Linnes
Ozan
Serdar
Nagatomo
Fernando
Belhanda
Feghouli
Onyekuru
Sinan
Eren

11’i ile çıkabiliriz. Fernando dönsün bir zahmet. Nagatomo zor tabi.

19 aralik gorunuyor

Geri
Üst Alt