GSC Anket Charlie Sheen vs Tom Cruise

Charlie Sheen vs Tom Cruise

• Kullanılan toplam oy
    17
Tom Cruise deli meli (hoş diğeri de öyle) ama manyak bir oyuncu. Herifin sırf Stunt sahnelerini hep kendi yapması falan bile saygıyı hak ediyor.

Bu ikisinin neyini kıyaslayayım?

- Aktörlük desen Tom Cruise her açıdan tur kere tur bindirir. Hem gözle görülen öyle yani hem de kariyer öyle.
- Yakışıklılık ve karizma desen fark daha az ama Tom Cruise en azından kendine bakıyor, yaşına rağmen tipi hala yerinde. Charlie bir süredir görmedim ama 10-15 sene önce bile o hızlı yaşamın izleri vardı yüzünde. Genç hallerinde Charlie Sheen'i daha yakışıklı bulana bir şey demem ama arada da çok fark olmasa gerek.
- Popülarite desen Cruise her şeye rağmen hem daha popüler, daha çok seviliyor, hem de kariyerinin etkisiyle malum muhabbete rağmen genel kamuoyu gözünde daha saygın yeri var.
- İnsaniyet falan desen pek magazin takip etmem ama ikisi de pek sağlam ayakkabı değil galiba, tabi gerçeği bilemeyiz ama bildiğimiz duyduğumuz kadarıyla buradan da farkı kapatamaz Charlie.

Bu ikisini kıyaslama gereksinimi nereden geldi? Ben de onu sorayım bari...

Bu ikisinin neyini kıyaslayayım?

- Aktörlük desen Tom Cruise her açıdan tur kere tur bindirir. Hem gözle görülen öyle yani hem de kariyer öyle.
- Yakışıklılık ve karizma desen fark daha az ama Tom Cruise en azından kendine bakıyor, yaşına rağmen tipi hala yerinde. Charlie bir süredir görmedim ama 10-15 sene önce bile o hızlı yaşamın izleri vardı yüzünde. Genç hallerinde Charlie Sheen'i daha yakışıklı bulana bir şey demem ama arada da çok fark olmasa gerek.
- Popülarite desen Cruise her şeye rağmen hem daha popüler, daha çok seviliyor, hem de kariyerinin etkisiyle malum muhabbete rağmen genel kamuoyu gözünde daha saygın yeri var.
- İnsaniyet falan desen pek magazin takip etmem ama ikisi de pek sağlam ayakkabı değil galiba, tabi gerçeği bilemeyiz ama bildiğimiz duyduğumuz kadarıyla buradan da farkı kapatamaz Charlie.

Bu ikisini kıyaslama gereksinimi nereden geldi? Ben de onu sorayım bari...
1999 da bu kıyaslamayı yapsan tercihin yine de Tom Cruise olur muydu

Doruk kardeşimiz iki aynı tipte adamı, şeklen suratları birbirine benzeyen iki adamı karşılaştırma konusu eden nüktedan bir anket açmış, sorgulamadan iştirak ediveriniz beyler.

Join Thank You GIF by Tony Awards

Oldum olası babadan ünlü olan aktör ve aktristleri sevemedim..Charlie nin kariyerinde babası Martin Sheen in etkisi yadsınamaz. Ne kadar kariyeri varsa artık...

Tom Cruise un böyle bir kıyaslamada yer alması haksızlıktır.. O yüzden oy kullanmadım. Sırf The Last Samurai Charlie nin kariyerini dümdüz eder..

1999 da bu kıyaslamayı yapsan tercihin yine de Tom Cruise olur muydu

1999'da henüz Sheen'i pek tanımıyordum. Platoon'u daha izlememiştim. TV'de Hot Shots! dışında bir filmde gördüğümü de sanmıyorum. Yine Tom Cruise seçerdim çünkü 6-7 yaşımda ilk izlediğimden beri bir Rain Man filmi hayranıyım. Üstüne zaten küçüklüğümde en sevdiğim dizilerden olan Görevimiz Tehlike'nin ilk sinema uyarlamasında başrol falan derken her türlü Tom Cruise alırdı...

Geri
Üst Alt