Chedjou'dan Sözleşme Mesajı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
chedjou-futbolu-galatasaray-da-birakmak-istiyor-2049282.Gif

Sarı-Kırmızılıların başarılı savunmacısı, kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve hakkında çıkarılan 'sözleşme krizi' iddialarına yanıt verdi.

CHEDJOU ŞU İFADELERİ KULLANDI:

Kariyerimin en anlamlı anlarından biri ?? Her fırsatta bu kulupte oynamanın benim için buyuk bir onur oldugunu soyluyorum. Son donemlerde "sözleşme krizi" yaşadığım yonundeki haberler gercekleri yansıtmıyor. "Sozlesmemi uzatın yoksa giderim" seklinde bir tavır hem baskanımıza ve yonetim kuruluna, hem de taraftarımıza cok buyuk saygısızlık olur. Ben boyle bir sporcu degilim ve bunu herkesin bilmesini isterim. Ligi iyi bir yerde bitirip sezonu kupa zaferiyle tamamlamak su an takım olarak hepimizin tek dusuncesi. #tbt #memoirs #Galatasaray ?❤️?

Instagram

PORTAL HABERİ

Chedju için ne söyleyebilirim olsada olurrr olmasadaaa

Sozlesmesi sezon sonu masaya yatirilmali yoksa bidaki sezon belese gidebilir. Kalacaksa eger yeni sozlesme yapip biraz indirime gidilmeli.

Chejdou'yu severim ama bize sert stoperler lazim. Gitmeli. 2-3 milyon euroya satilsin. Cacares Demichelis gibi adamlar alinabilir bonservissiz.

hepiniz gidin ulen.

begenmeyenler voleybol izlesin

Beğenenler futbol izlemesin. Misal plaj futbolu izlesin zevk alabilirler.

Song-Tomas ikilisi gibi bir ikili lazım bu takıma. O berbat beklere rağmen Mondragon-Song-Tomas üçlüsü kemik gibi sağlam bir hat oluşturuyordu geride. Chedjou 3 senedir vasatı aşamıyor..

bir an önce defolup gitmesi dilegiyle.böyle oyuncular türkiye liginde fazlasıyla var bundan iyileride var hatta alıcaksan altınordu daki çagları al 19 yaşında 190 cm boyunda çok güzelde oynuyo milli takıma seçilmiş birisi

Defolllll

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başımızda bu yönetim varken kalması daha iyi olur.Semih gibi çelimsiz birini görmektense chedjou kalsın.

chedjou şu haliyle bile 5 milyon edecek bir stoper..hazır piyasası varken satalım gitsin sözleşme uzatmak intihar olur

Sıkıntı çıkarma Ched. Gitmek istiyorsan gidebilirsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt