Chedjou'ya Af Çıktı!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Cumhur Önder Arslan
SON DAKİKA | Galatasaray'da Chedjou'ya af çıktı.
Bu sabah yapılan görüşmede Riekerink, Chedjou'dan sezonun kalan bölümünde yararlanmak istediğini belirtti.
Chedjou, Levent Nazifoğlu ile yaptığı görüşmede, Galatasaray'da kalmak ve takımına faydalı olmak istediğini ifade etti.

Bu kez ben de isyan ettim . Takima faydasi net olan yasindeki U donuslerini hadi aleme maskara da olsak istemeye istemeye kabullendik

ama chedjou denen tovbe estagfurullahin zerre katkisi yokken kart cezasi biter bitmez bu affin cikmasi utanilacak is

Bir gram akıl olmaz mı kimsede.

Oyuncak mı kulüp kardeşim. Nasıl bir beyin yapıları var anlayamıyorum.

Sizin sıfatınıza sı.ayım ben.. çapınız bu kadar işte

Artık istifa ya istifa, transfer miransfer istemiyorum ben. Çapsızlığın iş bilmezliğin bu kadarı da olmaz ya maskara ettiler koca kulübü bu nedir ya. Koca camiadan nasıl hala bir tepki yok aklım almıyor.

Guzel. A.Calik S.Aziz semih hakan gibi çöplerle sampiyon olamayız. Chedjou lazim bize.

:asd22:

Maçı sabote eden adamlara af çıkıyor.:007:

8jk macina kadar idare etsin o maci tekrar tekrar 8jkya hediye etsin sonra hep birlikte gitsinler.

Beklenen gelisme. Stopere para kalmamis dedi Levent. Maicon gelmeyecek :(

:mad:cinsini ........................ levent

7 ocak

Levent Nazifoğlu: "Chedjou kadro dışı. Gönderilecek. Teklif var yurt dışından. Para almadan vereceğiz. Kalan parasını vermeyeceğiz"

U dönüsleri ile tarihe girem yönetim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ulan koskoca Galatasaray Yönetim Kurulunda aklı fikri olan tek 1 tane bile adam yok mu yav

Valla düşünüyorum hani Dursun sosyal medya'daki taraftarı önemsemiyoruz demiş ya. Ulan taraftar ne isteyorsa tam tersini yapalım iyice sıçıp sıvayalım takımı diye mi uğraşıyorlar ?

Geri
Üst Alt