Chedjou'ya Son Talip Lyon!

Emre Arslan

Cezalı
5057160.jpg

Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Chedjou’ya, Çinliler’in yanı sıra Fransız kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Marsilya’dan sonra Lyon da devreye girdi ve iş giderek ciddileşiyor.

Aslan’ın Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou’ya her geçen hafta yeni bir talip çıkıyor. Galatasaray’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Fransız kulüplerine Lyon da eklendi.

Daha önce Marsilya’nın radarına takılan Chedjou’ya Ocak ayında teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilen Lyon, eğer oyuncuyu sezonun ikinci yarısında oynatmak isterse, Galatasaray’a bonservis bedeli ödemek zorunda. Oyuncusundan para kazanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar ise Çinliler’in de ilgisi nedeniyle süreci yakından takip ediyor.

GÖZLER ÇİN PAZARINDA

Avrupa’daki devre arası transfer dönemi, Çin’in ana transfer dönemine denk geliyor. Bu da, futboldaki dev yatırımına devam eden Uzakdoğu devinin yeniden ortalığı karıştıracağı anlamına geliyor.

Galatasaray cephesi işte bu piyango döneminden en iyi şekilde yararlanıp, Chedjou’yu Çin kulüplerine satarak bu bölgeye daha iyi bir takviye yapmayı planlıyor.

Metin Karabaş

Baska bir alternatif hazir degilken Chedjouyu satmak büyük aptallik olur, ayrica defansi sezon ortasinda degistiren tek takim Galatasaray'dir heralde.

Baska bir alternatif hazir degilken Chedjouyu satmak büyük aptallik olur, ayrica defansi sezon ortasinda degistiren tek takim Galatasaray'dir heralde.

Yerine biri alınacaksa eğer Chedjou'nun yanında Semih'i hatta Koray'ı da vereim böyle kuzey avrupalı tecrübeli uzun boylu güçlü bizim ligdeki sözde forvetleri yiyecek bir stoper'i çok isteridim

Yerine biri alınacaksa eğer Chedjou'nun yanında Semih'i hatta Koray'ı da vereim böyle kuzey avrupalı tecrübeli uzun boylu güçlü bizim ligdeki sözde forvetleri yiyecek bir stoper'i çok isteridim

Sezon sonu daha uygun görüyorum acikcasi. Sezonun ortasinda böyle bir piyangoya girmek biraz tuhaf olur, ben büyük takimlarin böyle yaptigini hic görmedim.
Basacaksin parayi alacaksin Vida'yi sezon sonu.

mutlaka alternatif belirlenmiştir...sezon sonu sözleşmesi bitecek başakşehirdeki epureanu bile chedjoudan daha çok verim verir....Chiriches,Vida,Subotic gibi isimler de kesinlikle ön planda olmalı Ömer Toprak'ın Dortmund'a geçişi Subotic'in gelişini kolaylaştırabilir

Subotic-Serdar iyi ikili olabilir....eğer Serdar sezon sonuna kadar güven vermezse Subotic-Chiriches yaparsın ligin en iyi savunması olur

hayalimdeki defans 4lüsü

Corchia-Subotic-Chiriches-Carole

en azından devre arası denayer gelsin.sezon sonu ujfalusi tarzı lider bir stoper şart.

Devre arasi stoper tandemi degismez bunu bilin.

Çin den biri 4 milyon € verip alsın. Bunu yapan menacere 1 milyon € ödeyelim.

Yıllar önce Meira'yı satmıştık o günler geldi aklıma stoper olmadığı için utanmadan Kewell'ı stoper oynatmıştık. Alternatif almadan yaparlarsa Eren Derdiyok stoper oynar artık ya da Poldi oynar belki de

Hakan ve Serdar yedek olmali
Diger stoperler paketlenmeli
Ilk 11'e iki tane yabanci stoper alinmali

Alternatifi varsa düşünmeye gerek yok satılmalı.Yaptığı hatalar can sıkıcı hal almaya başladı artık.

bu malı satmayan malın önde gidenidir açık ve net.

Yerine 2 yeni stoper gelecekse olur. Yoksa mantıksız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Devre arası stoper tandemi değişmez doğrudur. Ama gel gör ki Chedjou stoper edğil Bunu görmek için daha kaç maçı berbat etmesi lazım acaba?

Bu malı alsa alsa Çinliler veya Araplar alır.

Geri
Üst Alt