christian benteke

Furkan Basrık

Parçalı Üye
Kongo asıllı Belçikalı forvet.EPL bu sezon 11 gol atıp 4 asist yaptı.Bu sene totalde 23 gol 8 asistle oynuyor.City'nin radarına girdi bile.

Cevap: Christian Benteke

Meneceri Kısmet Eriş aynı zamanda Sinan Bolatın da Meneceridir

Hayırlı olsun camiyamiza....

Hayirli olsun, kac yillina imzaladi?

performansıyla adeta benteke siz hepiniz demiş

Hayırlı olsun, iyi transfer

süper oyuncu

Bu adamı Türkiye'ye getirmek kolay değil.Adam zaten EPL'de oynamak istiyorum demiş sonra da burada olmak benim için rüya falan demiş.Çok zor Türkiye'ye gelmesi.Bir sonraki durağı City,United falan olur büyük ihtimalle.Agbonlahor da iyi orada:yenieek:

iyi golcü

Hayvani bir fizik güce sahip. Hantal oyuncu gorunumu veriyor ama hızlı bir oyuncu. Tam anlamıyla takım oyuncusu. Hücum pres konusunda Elmanderin üst versiyonu. Gelmesini cok isterim ama gelmez. Mourinho bu elemanı sezon sonu cok buyuk ihtimal ister. Chelseaye de ilaç olur.

Hayvani bir fizik güce sahip. Hantal oyuncu gorunumu veriyor ama hızlı bir oyuncu. Tam anlamıyla takım oyuncusu. Hücum pres konusunda Elmanderin üst versiyonu. Gelmesini cok isterim ama gelmez. Mourinho bu elemanı sezon sonu cok buyuk ihtimal ister. Chelseaye de ilaç olur.

Galatasaray'da artık imkansız diye bir şey yok renktaş bunu unutmayalım , devreye girersek alma olabilitemizin ciddi derecelerde var olduğunu düşünüyorum. Ayağında top tutma konusunda nasıl Drogba gibi top tutabiliyor mu , pas istasyonu olabiliyor mu ? Hava hakimiyeti nasıl ?

Galatasaray'da artık imkansız diye bir şey yok renktaş bunu unutmayalım , devreye girersek alma olabilitemizin ciddi derecelerde var olduğunu düşünüyorum. Ayağında top tutma konusunda nasıl Drogba gibi top tutabiliyor mu , pas istasyonu olabiliyor mu ? Hava hakimiyeti nasıl ?

Butun ozellikleri standart uzeri renktaş. Forumda da soyledim drogba giderse Benteke cok uygun olur bize diye. Fakat oyuncu gelmek istemiyormuş. 18 milyon euro piyasa degeri var. daha uzerine satilacagini dusunuyorum. Henüz 23 yaşında. Bu adamı mourinho ister sezon sonu.

Butun ozellikleri standart uzeri renktaş. Forumda da soyledim drogba giderse Benteke cok uygun olur bize diye. Fakat oyuncu gelmek istemiyormuş. 18 milyon euro piyasa degeri var. daha uzerine satilacagini dusunuyorum. Henüz 23 yaşında. Bu adamı mourinho ister sezon sonu.

Valla , eğer Mancini'de isterse , Aysal operasyonu bizzat yönetir ve ne yapar eder Benteke'yi getirir diye düşünüyorum ben şahsen.

Olmadı Lukaku'yu bir sezon da biz kiralayabiliriz , opsiyon vs. koyup yada Wilfried Bony , Lacina Traore , Michy Batshuayi gibi isimlerde var.

Ben tek hepiniz diye efsane baslıga layık olmuş kara yılan

Geri
Üst Alt