Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.364
- 5
- 858
Kongo asıllı Belçikalı forvet.EPL bu sezon 11 gol atıp 4 asist yaptı.Bu sene totalde 23 gol 8 asistle oynuyor.City'nin radarına girdi bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayvani bir fizik güce sahip. Hantal oyuncu gorunumu veriyor ama hızlı bir oyuncu. Tam anlamıyla takım oyuncusu. Hücum pres konusunda Elmanderin üst versiyonu. Gelmesini cok isterim ama gelmez. Mourinho bu elemanı sezon sonu cok buyuk ihtimal ister. Chelseaye de ilaç olur.
Galatasaray'da artık imkansız diye bir şey yok renktaş bunu unutmayalım , devreye girersek alma olabilitemizin ciddi derecelerde var olduğunu düşünüyorum. Ayağında top tutma konusunda nasıl Drogba gibi top tutabiliyor mu , pas istasyonu olabiliyor mu ? Hava hakimiyeti nasıl ?
Butun ozellikleri standart uzeri renktaş. Forumda da soyledim drogba giderse Benteke cok uygun olur bize diye. Fakat oyuncu gelmek istemiyormuş. 18 milyon euro piyasa degeri var. daha uzerine satilacagini dusunuyorum. Henüz 23 yaşında. Bu adamı mourinho ister sezon sonu.