Christian Luyindama'dan Açıklamalar!

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
Futbol Takımımızın, Akhisarspor karşısında 1-0 galip geldiği maçtan sonra oyuncumuz Christian Luyindama yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Christian Luyindama şu ifadeleri kullandı:
“Bu tür maçlarda öncelikli hedefiniz gol yememektir. Gol yemedikten sonra devamı bir şekilde geliyor. Bu tür havalarda oynamaya ben Belçika’dan alışığım. Orada daha soğuk havalarda oynadığım olmuştu. Ancak bu akşamın en önemli olayı üç puanı almaktı ve biz de bunu başardık. Sol baldırıma ufak bir darbe aldım ancak ilerleyen günlerde iyileşecektir.”

Christian Luyindama'dan açıklamalar

iyi mac cikardin aferin az olsa gozume girdin christian bey

Kral!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Standart Liege'lilerin bu adamı nasıl 9 milyona alabildiniz demesi hikaye değilmiş, herif hakikaten çok iyi yav. Bir stopere göre ekstra meziyetleri var. Kariyerini elit takımda oynamadan noktalamayacağını düşünüyorum, en fazla 1 sene daha tutarız bence elimizde.

Marcao ve Luyindama sizi hakedecek ne yaptık?

Ozan Maicon Serdar üçlüsünden herhangi ikili ile çıksaydık savunma ne hallere düşerdi.

Teknik pas falan bir stopere göre üst düzey. Mevcut orta sahada oynarsa sırıtmaz gibime geliyor.

Midem bozuk diye oynamayıp 10 kusur saat yolculukla tatile kaçan serdardan, darbeye rağmen devam eden ve çok güzel maç çıkaran, maç sonu açıklamasında 'ufak bi darbe yarına bişeyim kalmaz' diyen Luyindama ya... IMG_20190224_224756.webp

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adam gercekten hizli. elviscigim 2 gün uyuyamaz normalde.

Geri
Üst Alt