GSC Portal Cicchetti: "Bruma tıpkı Nani gibi"

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

image.jpg

Galatasaray'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Bruma'nın Napoli'ye gideceği iddiaları İtalya'da yer bulmaya devam ediyor.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Son düzenleme:
Bruma satılırsa yakarım geceleri.

Kiralanması belki düşünülebilir ama satmak asla.

devre arasi kiralik gitsin ama dikatli secim yapilmasi gerekli. sürekli ilk 11 oyniyacak bir takim olsun büyük patlama yapar. sezon sonu geri gelir ozamana kadar prandelli hikaye olur

Bir de bizim futbol dehaları anlasa şu çocuğun değerini keşke.

İçimizde ukte oldu bu çocuk bu adam kaldikca bizim evladi göremiycegiz.

cemali + bruma + pandev 10 milyon + b ihtimal borcumuz vardir o ikisinin transferinden onu da sil ettimi sana 12 milyon euro temiz para hadi Eyw :zz:

N please

kres cocugu fizikli topcularin is yaptigi gorulmusmu bu day ve agede

al mktaryan stili topcuyu arkana yaslan
fizik var talent var firsat yok pha.ass prandelli begenmiyo

mktaryan gibi topcular 20 mill'den basliyo zaten brumala karsilastirma

kiraya gidecekse yerine joel campbell 6-7 mille alinabilir eger para varsa kasada ama sanmiyorum

fizik var talent var firsat yok pha.ass prandelli begenmiyo

mktaryan gibi topcular 20 mill'den basliyo zaten brumala karsilastirma

kiraya gidecekse yerine joel campbell 6-7 mille alinabilir eger para varsa kasada ama sanmiyorum

maddenda awareness varya brumada 0 falan herif topun nereye dusecegini anlamiyor. cok zeki biri degil belli ki imho. bence yol yakinken satmali zaten acli yirtildi suphelidir benim gozumde. mhtaryan derken o stil topcu ucan kacan ama fizikli adam, kesin buluruz herifler ermenistandan buluyo topculari

gel bunu futbol fakiri prandelliye anlat bakalım. ona göre bruma bi selçuk ve burak etmiyor halbuki ikisini toplasan bi bruma etmez

maddenda awareness varya brumada 0 falan herif topun nereye dusecegini anlamiyor. cok zeki biri degil belli ki imho. bence yol yakinken satmali zaten acli yirtildi suphelidir benim gozumde. mhtaryan derken o stil topcu ucan kacan ama fizikli adam, kesin buluruz herifler ermenistandan buluyo topculari
yasi daha 19 oynadikca iyi olacak bence kalmali en azindan sezon sonuna kadar

1.5 yıl oldu daha biz izleme fırsatı bulamadık ne ara izledin

Bp reklaminda cok iyi oynamis reis

Ama gokhan inan ile takas edilebilr

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

prandelli başka takıma götürebilmek için oynatmıyor olmasın! "değeri düşsün ucuza kapayım gittiğim yerde oynatırım, nasıl olsa kovacaklar!!! " aklımda deli sorular

Geri
Üst Alt