"Çiçeği Burnunda Başkana Hitaben Yazılmıştır"

Mesut Genç

10 Numara!
Sahne önünde şeker çocuk modeli sahne arkasında entrikalara dönüşürse, şunu bil ki senden önceki başkanında aynı yolu takip etmişti. Sonucunu kendinde dahil taraflı tarafsız bugün herkes çok iyi biliyor.

Ailenin kudretine ve servetine güvenerek bazı kurumlarla aracılarla sonu mutlu olmayacak maceralara girişiyorsun. Bundan paşa paşa ya vazgeçeceksin ya da sonuçlarına katlanacaksın. Galatasaray kudretini paradan almaz ve paranın kudreti karşısında da eğilmez. Bunu yakında öğreneceksin çocuk..

.

AHIMIZ VAR !

dursun-ozbek-ismini--8230cf612aadda1e8ec9.jpg

Renktaş bildiğin bir şey varsa daha detaylı yazabilir misin ?

Sahne önünde şeker çocuk modeli sahne arkasında entrikalara dönüşürse, şunu bil ki senden önceki başkanında aynı yolu takip etmişti. Sonucunu kendinde dahil taraflı tarafsız bugün herkes çok iyi biliyor.

Ailenin kudretine ve servetine güvenerek bazı kurumlarla aracılarla sonu mutlu olmayacak maceralara girişiyorsun. Bundan paşa paşa ya vazgeçeceksin ya da sonuçlarına katlanacaksın. Galatasaray kudretini paradan almaz ve paranın kudreti karşısında da eğilmez. Bunu yakında öğreneceksin çocuk..
Bu kadar açık ve net suçlamalardan sonra;

BİLDİĞİN ve İSPATLAYABİLECEĞİN BİRŞEY VARSA PAYLAŞ,
KARARIMIZI ONA GÖRE VERELİM.

YOKSA İHRAÇ TALEP EDİYORUM... @MODLAR

Aynı görevde 6 ayı devirmiş biri için "Çiçeği burnunda" demek tam o kişiyi nitelemiyor gibi. Ali Koç için denebilir mesela. Ya da başkanlık sistemine yeni geçen bir ülkede her ne kadar benzer bir görevde 16 yıldır çalışıyor olsa da malum kişi için bile kullanılabilir :)

konu ne ile alakalı bende anlayamadım buna bir açıklık getirilmez ise konuyu kapatacağım.

Anlama konusunda neden bu kadar zorluk çekiyosunuz ali koç için yazmış

Aynı görevde 6 ayı devirmiş biri için "Çiçeği burnunda" demek tam o kişiyi nitelemiyor gibi. Ali Koç için denebilir mesela. Ya da başkanlık sistemine yeni geçen bir ülkede her ne kadar benzer bir görevde 16 yıldır çalışıyor olsa da malum kişi için bile kullanılabilir :)

Ben dikkatli okumadığım ve Galatasaray forumunda olduğum için sanki Mustafa Cengiz için yazıldı sanmıştım ama sonra daha dikkatli okudum. Zaten Ali Koç kastedilmiş. Üstteki yazıyı kaale almayın. Silinebilir..

He tamam Kaliteli Olan Çocuktan bahsediyor. Ben de diyorum ne oluyor...

bu yolun sonu senin için iyi bitmeyecek sayın çiçeği burnunda ve takımı küme kalma mücadelesinde olan BAŞKAN.

Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray!

Geri
Üst Alt