Cimbom'da Kulübede Duracak Yabancılar Belli Oldu

haber baştan aşağı saçma, kimin iyi oynayacağına şimdiden karar ermiş beyefendiler. diğer taraftan yabancı kuralı bruma için fayda değil zarar getirir. kulübeye hapsolacak bi brumadansa verelim karabükte falan oynasın daha iyi.

Aslında haber mantıksız değil. Muslera - Chedjou - Telles - Melo - Sneijder neredeyse banko isimler zaten her maç için. Hadi yabancı forvet aldık diyelim Chedjou ile değiştirirsin en fazla. Yani her türlü yedek kalıyorlar.

Aslında haber mantıksız değil. Muslera - Chedjou - Telles - Melo - Sneijder neredeyse banko isimler zaten her maç için. Hadi yabancı forvet aldık diyelim Chedjou ile değiştirirsin en fazla. Yani her türlü yedek kalıyorlar.

chedjou'nun sezon öncesi ayağının kırılmayacağı, sneijdere dünya kupası sonrası 30 milyonluk teklif gelmeyeceği, tellesin gece hayatına dalıp formsuz olmayacağı ,.... gibi tonlarca faktör varken önceden bu haberi yapmak, üstelik yaparken de bakın onca para verdiniz elinizde patlayacak imasında bulunmak anlamsız. o nedenle ciddiye almıyorum bile bu haberi yapan basınımızın güzide insanlarını.

Amrabat icin iyi teklif gelirse kalmali. Baska, iyi bir kanat oyuncu alabiliyorsak yine satilmali (para'ya bakmadan). Bu iki durum olmazsa kalsin derim. Sneijder'i sol'da izleyecegime Amrabat oynasin daha iyi. En azindan böylece Sneijder yerinde oynar. Belki de sol Bruma, sag Amrabat oynariz. Orta'da Sneijder, kale'de Muslera ve sol bek Telles. [Tabi ki iki kanat'tan birisi yerli olmasi en iyisi. Sadece bir alternatif.]

Ama kesinlikle yerine birisi alinmadan satilmamali.

Edit: Hayda, Melo'yu unuttum lan. Yok yok, yerli kanat takviyesi SART.

Bruma 11'de olmasi lazim. Amrabat'a teklifler varmis, 3'e 5'e bakmadan hemen satmak lazim.

E Bruma'yi yedek oturtacaksin ozaman iki tane kaliteli yerli kanat oyuncusu sart.

chedjou'nun sezon öncesi ayağının kırılmayacağı, sneijdere dünya kupası sonrası 30 milyonluk teklif gelmeyeceği, tellesin gece hayatına dalıp formsuz olmayacağı ,.... gibi tonlarca faktör varken önceden bu haberi yapmak, üstelik yaparken de bakın onca para verdiniz elinizde patlayacak imasında bulunmak anlamsız. o nedenle ciddiye almıyorum bile bu haberi yapan basınımızın güzide insanlarını.

Para konusuna bende katılıyorum. Her haberde bi vurgu yapmalar falan belli niyetin ne olduğu. Ancak öyle tezler sundun ki ne diyeceğimi şaşırdım uçak falan düşebilir 2 yabancı ile oynarız o halde Bruma ile Amrabat şansa uçağın saatini kaçırırlar ve direk 11 e.

Para konusuna bende katılıyorum. Her haberde bi vurgu yapmalar falan belli niyetin ne olduğu. Ancak öyle tezler sundun ki ne diyeceğimi şaşırdım uçak falan düşebilir 2 yabancı ile oynarız o halde Bruma ile Amrabat şansa uçağın saatini kaçırırlar ve direk 11 e.

o işin esprisiydi ya, form var, sakatlık var en basiti, müneccim gibi önceden bunu yazması saçma. taraftar olur bizim gibi beklentisini yazar da gazetelerin böyle yapması anlamsız.

Töre , olcan , amrabat , bruma bence yeterlidir , gönül isterki amrabat yerine menez olsun ama onuda yedeğe cekemezsin, amrabat en azından kulubede hamledir.

Bu yazılan tamamen Amrabat'a gelen teklifleri arttırmak için olduğunu düşünüyorum Olimpiyakos ve Malaga ısrarla teklif yapıyorlar ama teklifler çok düşün geçen gün 4m € denirken bugün 2.5m € deniyor bu paraya satmak yerine oynatmak daha mantıklı en az 5m € satmamız satıcaksak.

5+3'ün pek espri olmayacak bizim için...Muslerayı-Meloyu-Sneijderi çıkaramazsın..Telles oynadı diyelim tutup sol beki değiştirecek değilsin. 1 de yabancı defans aldık diyelim defansı da kolay kolay değiştirmezsin ee ne olacak bu işin sonu..Amrabatı satıp muhakkak 2 tane yerli kanat almalıyız...

+3'ün diğeride telles olacak böyle giderse bize sağlam bir kanat-forvet şart mevlüt alternatif olarak iyi ama mutlaka üst düzey 1 takviye lazım bence kanata lazım, çoğunluğa göre forvete galiba

ne amrabati ya adam kendine az da olsa piyasa yapti ispanyada 3-5milyon teklif edene satacaksin

Bruma banko 11 olmalı önümüzdeki sezon!

Sent from my iPhone using Tapatalk

5+3'ün pek espri olmayacak bizim için...Muslerayı-Meloyu-Sneijderi çıkaramazsın..Telles oynadı diyelim tutup sol beki değiştirecek değilsin. 1 de yabancı defans aldık diyelim defansı da kolay kolay değiştirmezsin ee ne olacak bu işin sonu..Amrabatı satıp muhakkak 2 tane yerli kanat almalıyız...

defansı yerlilerle sadece sola alex telles yeri gelince kolay maçlara muslera yedek soyunacak melo,wesley,bruma ilk 11'de v.s v.s

töre,olcan,uğur demirok alınırsa çok çokkk rahatlarız.... koray günter bu sene 11'in değişmez ismi olur inşallah...

Şimdiden söyleyelim. Tarık alınırsa Tellesi sol bekte rotasyon oyuncusu yapar. Tarık solda da çok etkili çünkü. (Ters ayak olmasına rağmen) Bruma sağlam dönerse, ki şüphem yok. Banko 11 olur.

Geri
Üst Alt