Cimbom'un Yeni Hedefi Manoel!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Stoper bölgesinde yaşadığı sıkıntı sebebi ile bu bölgeye Ahmet Çalık harici bir takviye daha yapmayı planlayan Cimbom rotayı Brezilya'ya çevirdi.

Daha önce Vitor Hugo için girişimde bulunan sarı-kırmızılılar bu transferden yüksek maliyeti sebebi ile çekilirken hedefine yeni bir Brezilya'lıyı aldı.

O İSİM MANOEL MESSIAS

Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen Cruzeiro'lu 26 yaşında ki defans oyuncusunu listeye alan, ve scout ekibine izleten yönetim Hugo sonrası bu oyuncu ile görüşme kararı aldı.

Önümüzde ki günlerde Brezilyalı oyuncu için temasta bulunacak olan yönetim başarılı oyuncunun sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kalmasını koz olarak kullanmayı planlıyor. Bu sayede çok uçuk bir bedel ödemeden bu transferi gerçekleştirmeyi planlayan Özbek yönetimi stoper mevkisine 2. takviyeyi yaparak bu bölgeyi sağlama almaya çalışacak.

Bitane de 1.88 m boyu olan stoperimiz olsun bari. Bu da 1.81 m miş.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Cok Yavas, Chedjou gibi bir oyuncu!
Chedjou dan bile kötü. Topla oynayamiyor bile.

2015 Kasım civarlarında falan 5-6 maçını izlemiştim Cruzeironun gözüme çarpan bir isimdi. Ayakları fena değil hızıda yapısına göre iyiydi ikili mücadeleri çok rahat kazanıyordu ama konsantrasyon problemi var.

1.80 stopermi olur lan.En büyük zaafımız kafa toplarını alamamak bu sene.Hala yedi cüceler gibi stoper bakıyorlar.Her şey bu futbol cahili Leventin başının altından çıkıyor.

Nerede çöp var onlar orada arkadaş. Bu herif leş gibi stoper. Üstelik de boyu kısa. 1.85 altı stoper almaya yemin etmişler bunlar. Stoper mı bulamıyorsunuz yav Hugo ismi çıkınca umitlenmistim oysa ki.

Son düzenleme:
Ahahahahahaha :d

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun stoper almak yasak diye bir kural koyuldu galiba.

Gs stoper kriterleri
180 ve altı yerli olacak.
Menejeri de yerli olacak.
En az bir majör sakatlık geçmişi olacak

sent by note 7 #fireinthehole

Geri
Üst Alt