Çinli Dev Bankadan Galatasaray'a Ziyaret

Selahattin Yılmaz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
f_zia_431421351186.webp
Sahip olduğu varlıklar açısından dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC’nin yönetim kurulu üyeleri Galatasaray`a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sahip olduğu varlıklar açısından dünyanın en büyük bankası olan Çinli ICBC (Industrial and Commercial Bank of China) bankasının yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübüne ziyarette bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ICBC Yönetim Kurulu üyeleri Liu Peiguo, Li Peng ve Chen Yubao'nun, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e ziyarette bulunduğu belirtildi.

Görüşmenin ana gündem maddesini, sponsorluk konularının oluşturduğu aktarıldı.

Anadolu Ajansı

Çinliler çok sık ziyaret etmeye başladı kulübü.:unsure:

aha! adamlar Çin oyunu oynayip.. bizim butun borclari dusuk bir faize alacaklar ardindan bizim yonetimler liseliler/lisesizler herneyse bir biri ile kavga yaparken adamlar takimi her yonden, hisse olsun, borc olsun, finansmanlik olsun kulubu alacaklar beyler....

Çin duvari Çinleri orada tutmak icin kurulmasi gerekiyordu :dans:

ICBC Türkiye'de şubeleri olan bir banka, günden güne de iyiye gidiyorlar.

Göğüs sponsorluğu iyi giderdi.

Lütfen sponsor olun :/

Eğer güzel bir sponsorluk anlaşmasına imza atılırsa başkan güzel bir iş yapmış olur. Zira son birkaç senedir gerek sportif başarıdan gerek de yönetimin rezilliğinden dolayı doğru düzgün yarar sağlayacak sponsor yüzü göremedik.
Çin pazarı çok önemli, umarım anlaşmaya varılır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

liseli pislikler olmasa 50 milyarda borç olsa kulübün bir sahibinin olmasını istemem ama liseli pislikler öyle nefret kanser sebebi ki onlar varken bu kulüp asla düzelmez gelsin alsınlar

350px-Industrial_and_Commercial_Bank_of_China_logo.svg.png

H.O

Yılllık 200 milyon avroya olur bu iş :)

liseli bunakların fosillerin hepsini adedi 100 liradan satalım hatta 1 alana 1de bizden olsun.

En az yillik 10 milyon euro hedefi koymaliyiz en gec 3 sene sonra

Gercekci degil ama nef, dumankaya falan komik sponsorluklardi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hemen sponsorluk anlaşması imzalayalım.

sent via GSC

c5d19ec8cd1647fda8ac9cbaaea607dc.jpeg

Çin’in ve Dünya'nın en büyük bankalarından biri olan ICBC’nin (Industrial and Commercial Bank of China Limited) yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Mustafa Cengiz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Mustafa Cengiz ile ICBC’nin yönetim kurulu üyeleri Liu Peiguo, Li Peng, ve Chen Yubao’nun gerçekleştirdiği görüşmelerin ana gündem maddesini sponsorluk konuları oluşturdu.

Kaynak: galatasaray.org

Geri
Üst Alt