CL 25/26 Final | PSG (4) 1-1 (3) Arsenal | MS | 30 Mayıs | TRT 1

Adamlar her maçı böyle oynuyor. Bide futbolun izleyici kaybettiği özellikle genç izleyici kaybettiği konuşuluyor. Bu maçı izleyen bir daha futbol izlemez

Arsenal 20 senedir wenger varken de sonraki hocalarıyla da özil wilshere giroud ramsey vs harika top oynayıp hiçbir şey kazanmadılar ve sonra bu yolu da deneyelim dediler diyebiliriz. Bu zamana kadar futbolu sevdirdikleri çocuklara saysınlar seneye yine pozitif oynayama başlarlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Finalde arsenale karşı nasıl oynanması gerektiğini bilen tek takım biziz

Zaten arsenalin başka ne zaman final oynadığı görülmüş ki :hehe:

Kanal 1 dk yayinlari ha

Arsenal'in pl te hakemler tarafından kollanmasına alıştıkta bunu cl finalinde yapmazsınız yani. Garip garip olaylar.

İnsanlar futbol izlemek istiyor Egemen abi

Bana ne kimin 5 attığından yediğinden yav

Bu mu ŞL finali yani

Başarıya uzak bir camianın her yol mübah demesini normal karşılamak lazım bizde bile 4. Şampiyonluğu almamıza rağmen oyun önemli değil yeter ki başarı gelsin diyenler çok var geçtim Arsenal’i

Arsenal 20 senedir wenger varken de sonraki hocalarıyla da özil wilshere giroud ramsey vs harika top oynayıp hiçbir şey kazanmadılar ve sonra bu yolu da deneyelim dediler diyebiliriz. Bu zamana kadar futbolu sevdirdikleri çocuklara saysınlar seneye yine pozitif oynayama başlarlar

Sorun pozitif futbol değildiki elindeki oyuncuları tutamıyor du

Gs'yi bu kadar desteklemedin

Cok dogru bir noktaya degindin

1000053758.webp

Formuna geri donuyor.

Başarıya uzak bir camianın her yol mübah demesini normal karşılamak lazım bizde bile 4. Şampiyonluğu almamıza rağmen oyun önemli değil yeter ki başarı gelsin diyenler çok var geçtim Arsenal’i

Biz Galatasarayız ama Egemen abi bizim her zaman başarılı olmamız lazım

Yerli Gorevimiz Tehlikeyi begenerek izleyen var mi?

10 geçiyo ama hala başlamadı süper lig maçı mı bu ya

Geri
Üst Alt