Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.042
- 894
- 1.738
5 yeriz en az rakip kaliteli rüya görmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz ligi için katılıyorum abartı ancak premier lig ayrı bir yer. Bugün Liverpool kristal kola maçını izledim. Adamlar ne biçim top oynuyor. 2 3 yıl önce kamada yapıyorduk buraya o zaman bile değer 10 milyonlu bir şeydi yaşlanmış hala aynı iyi de oynuyor. Topçuları anlamak lazım misal Fransanin nantes takımında topçusunuz iki teklif geliyor birisi Galatasaray diğeri forest ya da sunderlend ya da alt takımlardan birisi. Kimse bize gelmez. Üst düzey futbol orada oynanıyor vitrin orası. Wellbeck hala çatır çatır gol atıyor.İnanılmaz abartı değerler var.
Özellikle olması gereken oyuncu kalitesinden ziyade ligine göre değişen değerler mevcut.
Mesela karaktersiz kerem bizdeyken düşüyordu değeri.Benficaya gitti yükselmeye başladı.
Jotadan bağımsız belki insaf ederlerDiogo Jota ile ilgili mutlaka pankart olmalı olacağınıda düşünüyorum
Ben leeds unitedi seviyorum ama forumda avatar kulandirmiyolar yasakİnşallah Salı günü Liverpoola boru gibi doseriz. Size ilginç bir durumdan bahsedeyim biz Galatasaraylıların Avrupada sempati duyduğu takımların başında bu leylekler vardır. Çok ilginç bir şey. Ben de dahil üzere premier ligde nedense Liverpool severiz. Jkyi 8 0 yenmesinin alakası yok. Aklım erip Avrupa'daki takımları öğrendiğim yıllarda nedense Liverpool sempatik geldi. İşin garibi etrafımdaki Galatasaraylıların hepsi aynı. Taraftarını bizimkine benzettigim için mi bilmem his takımı olduğu için mi
Gslilik nedir ne değildir pek haberin yok gibiSözümüzü dinlemeyip geldin mi bu maça kardeşimBu maça o kadar para bayılmak mantıklı değildi bjk maçına bilet alaydın bari.
Tabii ki, sonucta oynamadan kazanilmiyor.Samsun'un kadro geniş değilse yenilebilirler.
Onlar da bu hafta Avrupa oynayacaklar.
Asıl iş biz Ts ile oynarken onlar bjk deplasmanına gidecekler.
Yine de biz de iyi değiliz
En azından BAY veya Osimhen forma girmeli
İnşallah Salı günü Liverpoola boru gibi doseriz. Size ilginç bir durumdan bahsedeyim biz Galatasaraylıların Avrupada sempati duyduğu takımların başında bu leylekler vardır. Çok ilginç bir şey. Ben de dahil üzere premier ligde nedense Liverpool severiz. Jkyi 8 0 yenmesinin alakası yok. Aklım erip Avrupa'daki takımları öğrendiğim yıllarda nedense Liverpool sempatik geldi. İşin garibi etrafımdaki Galatasaraylıların hepsi aynı. Taraftarını bizimkine benzettigim için mi bilmem his takımı olduğu için mi
Sami gol seviyor hangi kaleye olursa olsunGslilik nedir ne değildir pek haberin yok gibi