⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Galatasaray kadrosunun ne kadar kaliteli olduğunu ama rotasyonun genişlemesi gerektiğini herkes gördü. Osimhen, Sane, Lemina, Sallai, Uğurcan, Apokerim, Sanchez çok iyiydi. Barış ve Torreira çok iyi mücadele etti. Sara 11 oynamalı. Noa Lang ve Leminaya yedek alın yeterli.
20260121_234503.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giden puan çok değerliydi. Sonraki turda daha kolay bir takımı çekebilirdik.

Ben erene daha cok kizdim, hareketli olsaydi bom bom izlemek yerine gene goldü yav
Evet, Sara'ya pas vermedin diye kizana kadar hareket etseydi keske. O resinde hakemin yanindaki eleman topu kornere atan Llorente cunku. O kosmaya devam etti, Eren oldugu yerde durdu.

Osi'nin emegine uzuldum iki kisinin arasindan o pasi cikardi.

Şu maçta 1 puan almasaydık şu an forum yangın yeriydi futbolcular asılıyor dursun istifaya davet ediliyor okan kovuluyordu. Şimdi tadlar iyi. Evete City'e yenildik ama eksiklerimizi gördük modundayız.

1 puanla neler neler değişiyor.

Atletico’yu yenseydik kimle eşleşiyorduk acaba çok merak ediyorum. Belki de son dakika Sara’nın golü kaçırması hayırlı bile oldu

Atletico’yu yenseydik kimle eşleşiyorduk acaba çok merak ediyorum. Belki de son dakika Sara’nın golü kaçırması hayırlı bile oldu

Lig aşamasını 20. değil 16. bitirecektik. Rakibimiz de Dortmund ya da Olimpiakos ikilisinden biri olacaktı. İlk maç deplasman ikinci maç iç saha.

Bu maç aklıma geldi çünkü beraberlik de çok iyi bir skor. İnsanı hedefine ulaştırıyor darısı Liverpool maçına.

Geri
Üst Alt