Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter atamadıkça dirençleri artacak ve kontradan saplayacaklar.Bodo çok iyi kapanıyor bu arada.
*sadece osimhen olunca.biz bunlari hataya nasil zorlayip 3 tane attik. harbi diyom on alaka baskisi world class bizde
Bala yenmisiz öyle diyorlardi buradabiz bunlari hataya nasil zorlayip 3 tane attik. harbi diyom on alan baskisi world class bizde
Yenilsek takım değil derlerdi buna mı puan bıraktık diye söverlerdi.Bala yenmisiz öyle diyorlardi burada
Ali sami diye topçu vardı onun sayesindebiz bunlari hataya nasil zorlayip 3 tane attik. harbi diyom on alan baskisi world class bizde
Rol model derken daha çok ŞL'deki başarılarını örnek alalımı kastetmiştim. Sonuçta City, R.Madrid, PSG gibi aşırı güçlü kadroları yok bence. Ama buna rağmen üst üste iki kez final oynamaları büyük bir olay. Biz mesela değil final, yarı final hayali bile kuramıyoruz. Oysa bana göre İnter'le aramızda inanılmaz bir uçurum yok, kadro açısından.Acerbi zamanında istenmişti galiba ama tam hatırlamıyorum şimdi o dönemki gelişmeleri.
Ama demem o ki kimseyi örnek almaya gerek yok çünkü bizim ülkenin futbol şartları ile elin futbol kültürü farklı. Yıllardır yazılır işte örneğin Benfica ya da Ajax örnek alınmalı diye , bu da çok ezbere bir söz aslında.
Biz bu takımları örnek almaya kalksak ligde 8. falan oluruz herhalde ya da Fener her sene şampiyon olmaya başlar. Çünkü görüyoruz, bir takım sürekli kollanıyor ve diğeri sürekli engellenmeye çalışıyor.
Bizim ülkede sistem oturtup uzun vadeli plan yapamiyorsun o yüzden maalesef. Burada isimler çok önemli ve bir oyuncunun takımı taşıması bekleniyor. Aynı zamanda camianın beklentisi senden her sene başarılı olmanı istiyor.
Ali sami diye topçu vardı onun sayesinde
Sorma yav yenince köy takımı tarihin en kötüsü , farklı galibiyet sizi şaşırtmasın rakipler bok gibi falan. Yenilince 100bin Euro'luk takım 300m Luk takıma diş geçirdi, Avrupa'da buyuz, adamlarda sistem var bizde yok, kuzeyden hiçbir takımı yenemeyiz falan filan Inter milanYenilsek takım değil derlerdi buna mı puan bıraktık diye söverlerdi.
Bilmiyorum, ben nedense çoğunluk sıcak yanaşmamıştı diye hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim.Acerbi’yi herkes istemişti yav bir de Maicon yerine gelecekti bayağı yükselmişti herkes diye hatırlıyorum.