CL 25/26 Play-off M:2 | Inter 1-2 Bodø/Glimt | MS | 24 Şubat | tabii Spor

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1756917127949.webp

1756917134011.webp
1756917137904.webp
1756917152869.webp

1756917157189.webp

2025-26 UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu Play-off 2. Maç
Inter (1) - (3) Bodø/Glimt
Stadio Giuseppe Meazza
24 Şubat 2026 Salı
23:00

inter çevirmeli, son 16da rakipleri Manchester City veya Sporting CP olacakmış. city-bodo eşleşmesi yerine inter-city eşleşmesi daha yorucu olur rakiplerimiz adına.

ne olursa olsun bodo icin ruyadan uyanma vakti bence. İnter en kotu uzatmaya goturur diye dusunuyorum

Kalbimiz Bodo ile

INTER XI: Sommer; Bisseck, Akanji, Bastoni; Luis Henrique, Barella, Zielinski, Frattesi, Dimarco; Thuram, Esposito.

BODO GLIMT XI: Haikin; Sjovold, Bjortuft, Gundersen, Bjorkan; Evjen, Berg, Brunstad Fet; Blomberg, Hogh, Hauge.

İnter rol model almamız gereken bir kulüp. İki senedir görece mütevazi kadrolarıyla ŞL'de final oynuyorlar. Bu turu geçerlerse yine en az bi yarı final yaparlar bence.

İnter rol model almamız gereken bir kulüp. İki senedir görece mütevazi kadrolarıyla ŞL'de final oynuyorlar. Bu turu geçerlerse yine en az bi yarı final yaparlar bence.
Inter'i rol model alıp aynı şekilde başarı beklemek biraz hayalcilik olur, Türk takımları için diyorum bunu.

Inter'i rol model alıp aynı şekilde başarı beklemek biraz hayalcilik olur, Türk takımları için diyorum bunu.
Mesela neyi yapamayız adminim? Bence de öyle, orası ayrı. Adamlar 37'lik Acerbi, Mikhitaryan'la finaller oynadılar. Acerbi'yi çok net hatırlıyorum, 30 yaşında falandı adı bizimle anlışmışdı ve taraftarımızın büyük çoğunluğu çöp muamelesi yapmıştı.

Mal ofsayt olmasa bile atamıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela neyi yapamayız adminim? Bence de öyle, orası ayrı. Adamlar 37'lik Acerbi, Mikhitaryan'la finaller oynadılar. Acerbi'yi çok net hatırlıyorum, 30 yaşında falandı adı bizimle anlışmışdı ve taraftarımızın büyük çoğunluğu çöp muamelesi yapmıştı.
Acerbi zamanında istenmişti galiba ama tam hatırlamıyorum şimdi o dönemki gelişmeleri.

Ama demem o ki kimseyi örnek almaya gerek yok çünkü bizim ülkenin futbol şartları ile elin futbol kültürü farklı. Yıllardır yazılır işte örneğin Benfica ya da Ajax örnek alınmalı diye , bu da çok ezbere bir söz aslında.

Biz bu takımları örnek almaya kalksak ligde 8. falan oluruz herhalde ya da Fener her sene şampiyon olmaya başlar. Çünkü görüyoruz, bir takım sürekli kollanıyor ve diğeri sürekli engellenmeye çalışıyor.

Bizim ülkede sistem oturtup uzun vadeli plan yapamiyorsun o yüzden maalesef. Burada isimler çok önemli ve bir oyuncunun takımı taşıması bekleniyor. Aynı zamanda camianın beklentisi senden her sene başarılı olmanı istiyor.

Acerbi’yi herkes istemişti yav bir de Maicon yerine gelecekti bayağı yükselmişti herkes diye hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt