- 9 Temmuz 2011
- 34.526
- 30.649
- 2.533
2025-26 UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu Play-off 2. Maç
Inter (1) - (3) Bodø/Glimt
Stadio Giuseppe Meazza
24 Şubat 2026 Salı
23:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçın skoru suni miydi göreceğiz.zemin çim olduğu için bodo bu maçı kaybeder
Inter'i rol model alıp aynı şekilde başarı beklemek biraz hayalcilik olur, Türk takımları için diyorum bunu.İnter rol model almamız gereken bir kulüp. İki senedir görece mütevazi kadrolarıyla ŞL'de final oynuyorlar. Bu turu geçerlerse yine en az bi yarı final yaparlar bence.
Mesela neyi yapamayız adminim? Bence de öyle, orası ayrı. Adamlar 37'lik Acerbi, Mikhitaryan'la finaller oynadılar. Acerbi'yi çok net hatırlıyorum, 30 yaşında falandı adı bizimle anlışmışdı ve taraftarımızın büyük çoğunluğu çöp muamelesi yapmıştı.Inter'i rol model alıp aynı şekilde başarı beklemek biraz hayalcilik olur, Türk takımları için diyorum bunu.
Acerbi zamanında istenmişti galiba ama tam hatırlamıyorum şimdi o dönemki gelişmeleri.Mesela neyi yapamayız adminim? Bence de öyle, orası ayrı. Adamlar 37'lik Acerbi, Mikhitaryan'la finaller oynadılar. Acerbi'yi çok net hatırlıyorum, 30 yaşında falandı adı bizimle anlışmışdı ve taraftarımızın büyük çoğunluğu çöp muamelesi yapmıştı.
Acerbi’yi herkes istemişti yav bir de Maicon yerine gelecekti bayağı yükselmişti herkes diye hatırlıyorum.Mesela neyi yapamayız adminim? Bence de öyle, orası ayrı. Adamlar 37'lik Acerbi, Mikhitaryan'la finaller oynadılar. Acerbi'yi çok net hatırlıyorum, 30 yaşında falandı adı bizimle anlışmışdı ve taraftarımızın büyük çoğunluğu çöp muamelesi yapmıştı.