coca-colayı sokağa döken bakkal

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
[media]https://www.youtube.com/watch?v=QKIFYFS0aD4[/media]

oooo bide pet siselerini cignemis ayaklari altinda. simdi onlar dusunsun

mentosun kolaya atıldığında etkisini kolanın ise tepkisini keşfetmemesini dilediğim kahraman mücahit.

İcine mentos atilar daha bi keyifli olabilecek eylem.

Hatta kucukken kola kapaklarina raptiye batirip,ic tarafina mentos koyarak kolayi calkaliyarak raptiyeyi adeta bir bomba pimi edasinda cekip sokakta milleti kovaladigim cok olmustur

En buyuk zarari ben verdim israile her gun huzutla yatiyorum

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coca Cola ve İsrail'in zerre umrunda olmayan bir durum olmakla birlikte (haberleri olduysa da kahkaha atmışlardır), mahalle sakinlerini ve belediye işçilerini zor durumda bırakan bir protesto olmuş. Zira o kadar kola dökülen bir sokak muhtemelen yapış yapış bir hal almıştır ve temizlemesi de kolay olmaz. Kolanın kuruduğu yerlerde biriken tozlar, mikroplar, bakteriler sokakta oynayan çocukların sağlığını bile etkileyebilir.

Hapoel Tel aviv forumunda efsane topic olabilecek bir eylem

Daha da garip tarafı videonun sonunda "Mısır'da ölen müslümanları protesto amaçlı" yaptığını söylemesi. Madem protesto düzenleyip kameraya çekecek kadar sinirlendin bari olayın iç yüzünü öğrenseydin tam olarak. Aklı Rabia'ya gitti sanırım :)

Zaten sen para verip almissin kolalari niye dokuyosun ki yere.Katki yapmissin zaten o kolalari alarak.Kafa bi milyon

Geri
Üst Alt