Cristiano Ronaldo'dan İlginç Hareket

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Bot2VwpIgAETH2h.jpg:large

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos'un 90+2'de attığı golden sonra ki sevince katılmadığını görüyoruz. Ayni oyuncu 4. golü attıktan sonra bitmiş maçta, sanki de takımı kendi kurtarmışcasına gövde gösterisi yapmak için t-shirtini falan çıkarmıştı. Asıl sorulması gereken CR7 takımı için mi kendi için mi oynuyor aslında. Bana kalırsa kendini tatmin etmek için oynuyor ama bu RMA'yı finale taşıdığı gerçeğini de değiştirmez tabiki.

Sebebi aciklanmis: Bir Film cikacakmis Ronaldo the Movie diye yanlis hatirlamiyorsam, onu ceken kamera da orada bekliyormus, mactan once buna bilerek hazirlanmis, gol atarsan formani cikar oraya kos demisler gibisinden..

burak'i taklit etmis burada.

Pekte önemli degil aslinda üst düzey oyuncular icin, gol atsa takima yazilacak iyi oynasa takimi kazanacak.

kendisi için oynasa ne madrid o olmadan zor alırdı o kupayı.

takımın yarısı ronaldo o kadarda olsun

messi ile olan rekabeti onu bu duruma getirdi.manchester döneminde bu tür egoist tavırlar takındığını hatırlamıyorum...dikkat ettiyseniz ronaldo top filelere gittikten sonra elini kaldırıyor 'golü ben attım' dercesine.ramosu unutmuş anlaşılan :)

Bilemezsiniz beyler. Bir kere Henry de 90'da gol atıp sinirden sevinmemişti bu iş bu kadar uzamamalıydı diye. Belki de sinirlidir kendine veya takıma.

Geri
Üst Alt