Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kuyruklu Yıldız Yorumu

Eren Boran

Sarı Üye
YouTube

Rosetta uzay aracının modülü 'Philea'nın kuyruklu yıldıza inişi gerçekleşti. Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından gerçekleştirilen 1,3 milyar euro'luk bu yolculuk konuşulurken, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün NASA (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) ile ilgili 2013 yılında söylediği sözler, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Avrupa ülkelerinin oluşturduğu Avrupa Uzay Ajansı (ESA), ESA 67P Çuryumov-Gerasimenko Kuyruklu Yıldızı üzerine Philae isimli modülü indirdi. Dünya'da hayatın oluşumuna dair ipuçları arayacak olan Philaeyi taşıyan uzay aracı Rosetta, söz konusu kuyruklu yıldızın yörüngesine 10 yılda ulaşabildi. Philea'nın kuyruklu yıldıza inmesinden sonra Cübbeli Ahmet Hoca'nın 2013 yılında NASA için söylediği sözler, sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlandı.

Cübbeli Ahmet Hoca ne demişti?

Cübbeli Ahmet Hoca, milyarlarca dolar yatırım yapmanın cahillik olduğunu söyleyerek, "Mars'ta su var mı? Et var mı? But var mı? Manyak manyak işler... Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak. Masrafa deymez. Ver bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim. Ne cahil adamsın. Kur-an'da var, hadiste var. Bakmıyorlar ki..." dedi.

müslümanlar olarak neden geri kaldigimiza güzel bir örnek bu kafayla devam

dünya kopacak
:yoji:

Cübbeli hocayı severdim fakat son zamanlardaki konuşmaları çok yanlış.

Turkiyenin en komik insanı. Film çevirse de izlesek.

Hehe böyle 1750 Kafalari geldi ya artik TV nin baslarina, ve Ülkenin önemli yerleri, artik tam gerizekali yerine koyuyorlar insanlari da

cübbeli hocam ahaha :D

yalnız 10 yıl ve 1,3 milyar euro nedir lan. yazık günah ya.

Hep bişey olduğunda Kuran'da var zaten,adamlar bu işleri yapmadan açıklasanıza ulan o zaman hırbolar,100 bin dolar verseler fakir fukaraya yardım yerine kendine ve cematine jetski alır,son 10 yılda ne yobaz doldu memleket be.

hahahhahahahhahahahah adam mizah olarak doğmuş din kitap hikaye :D videoya gelince yeni değil sanırım bu kanal d nasıl haber yapmış çok önceden izlemiştim bu videoyu genel olarak demişti ama aynı şey sonuçtada kuyruklu yıldız yorumu diye vermeleri medyanın mallığı :FD

bide bu vizyonsuz herife inanan binlerce okumuş insan var ben onlara hayret ediyorum asıl

13907199_1288024374571220_9164303810022679256_n.jpg

Geri
Üst Alt