Cumhuriyet Bayramımız Kutlu, Cumhuriyetimiz Sonsuz Olsun

Eray ÖZTÜRK

★★★★
Tecrübeli Üye
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, bu sene 91. sini kutladığımız Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum.

Nice 91 yaşlara.

10730794_10152470412936169_3577363741178013177_n.jpg

Ne Mutlu Türküm Diyene. Milletimiz rahat uyusun, bu devlet sonsuza dek yaşayacak.

Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır…

Şüphesiz ki bize armağan edilen en önemli hediye Cumhuriyettir. Bayramımız kutlu olsun.

[h=2]Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun, cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacaktır!...[/h]

layık olan ve koruyan / korumaya çalışan herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun , nice 91 senelere...

Cumhuriyet buruk.Coşku eksik,ruhlar dargın.Madencilerimizin Allah yardımcısı olsun.Herşeye rağmen Cumhuriyet kutlu olsun.

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!" ATATURK 1937 #Repost from

Geri
Üst Alt