Cüneyt Çakır Dün Sahadaydı Bugün VAR'da

Her hakem gibi buda bir otoban cocugudur, bok boktur. Bokun daha iyisi yoktur, yok bu bok diger boktan daha iyi gibi sacma sapan yorumlar yapmayin. Gecen sezon sampiyon oldugumuzdada hakemler bize karsi eylemleri vardi ve bu sezon daha cok yapmaya basladilar. Bu hep boyle olacak, kac yildir Mac izliyoruz arkadaslar, ogrenemedinizmi butun hakem sulalesi otoban cocuklari oldugunu.

Her hakem gibi buda bir otoban cocugudur, bok boktur. Bokun daha iyisi yoktur, yok bu bok diger boktan daha iyi gibi sacma sapan yorumlar yapmayin. Gecen sezon sampiyon oldugumuzdada hakemler bize karsi eylemleri vardi ve bu sezon daha cok yapmaya basladilar. Bu hep boyle olacak, kac yildir Mac izliyoruz arkadaslar, ogrenemedinizmi butun hakem sulalesi otoban cocuklari oldugunu.
Çok arttı yine bir ara iyidi.
Besiktaşı iyi frenlediler.
Bizi fener maçıyla alabora ettiler.
Zaten kırılgan bir yapımız vardı.
Başak maçlarını izlemiyorum daha çok sıkıcı abi.
Hele şu erken gol bulup 70 dk. skora yatmaları bayıyor.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha dün VAR görüntülerine rağmen hatalı penaltı kararı veren hakem, bugün VAR hakemi.

Ayrıca, Fenerbahçe maçında aleyhimize verilen penaltı kararına yüzde yüz doğru yorumları yapılmıştı. Cuma akşamı Liverpool maçında benzer bir durum yaşandı, top gittikten sonra rakibe müdahele vardı, hakem gördü ve penaltı çalmadı. VAR olmamasına rağmen bana göre doğru bir karar verdi, bizim hakemlerimiz VAR olmasına rağmen bu işi beceremiyorlar. Yine benzer durumlarda bir çok başka maçta devam kararı veriliyor.

Bjk macindaki GS dusmani tutumunu devam ettirmez umarim.

Bu günkü tetikçi bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dun de yazdim , iradi olarak yuze dokunmak dahi faul ve sari kart ile cezalandiriliyor artik

Yuze hic bir sekilde mudahale edemezsin . Dunku penaltinin sebebi buydu

Geri
Üst Alt