Cüneyt Çakır'ın Derbi Notu Belli Oldu!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
cakir-ve-belhanda-13-fc9406116c0932c42430.jpg

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra en çok konuşulan hakem Cüneyt Çakır'ın performansıydı. Spor kamuoyu verdiği kararları çok tartıştı, sarı kırmızılı yöneticiler ve futbolcular ise FIFA kokartlı hakemi eleştirdi.

Cüneyt Çakır'ın Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki yönetimi karşılığında aldığı notun 7.8 olduğu öğrenildi. Bu not, "Tatmin edici ama eksikleri var" anlamını taşıyor.

Fenerbahçe'nin iptal edilen golü ve Galatasaray penaltı pozisyonu sonrasında iki camia da Çakır'a tepki göstermiş ve hatalı düdük çaldığını iddia etmişti.

CnnTürk

Asla şaşırmadım hepsi aynı malzeme bunların

XPERIA X

fener'e bir penaltı hediye etseydi notu 8.5 olurdu.

Hataları

-Net penaltı
-Fernandonun topa dokunduğu pozisyonda sarı yemesi
-Fenerin es geçilen sarı kartları
- Denayerin kırmızıya yakın hareketi

7 puan bile etmeyecek performansı var ama puanlama sistemi biraz şişik hakemlerde

Kimi tatmin ediyor onuda yazaydınız rapora...

Cüneyt Çakır'ın Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki yönetimi karşılığında aldığı notun 7.8 olduğu öğrenildi. Bu not, "Tatmin edici ama eksikleri var" anlamını taşıyor.

20171024_143101.webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
çok açık ve net söylüyorum belhandanın iki sarısıda sarı değil ilk sarıda topu yere vurması hakeme karşı bir hareket değil hırsla yapıyor ikinci sarısı dünyanın çoğu yerinde verilmez pozisyon gereği düşüyor bunun gibi her maçta onlarca hareket oluyor bunların her birine sarı verilirse sahada adam kalmaz.Penaltı rezaletinden zaten hiç bahsetmiyorum bile.

ılık iç,sıcak ya da soğuk gaz yapıyor,şeker atma o da mide ekşitiyor

çok gazın olursa da gel sırtını sıvazlar çıkartırım
Su an millet is yerin de bana bakiyor, adim deliye cikacak.
Gördügün gibi biz süt falan artik bunlar ile ugrasiyoruz, bazilari Alkolü kamufle etme calismalari üzerinde kafa yoruyor.

Geri
Üst Alt