Damien Comolli: "Falette'yi ben değil, Başkanımız istedi"

Azize cin ali' nin yaninda Beckenbauer kalir. Oyuncu secimini baskanin yaptigi model anadoluda bile kalmadi.

Comolli bu transferden rahatsız olmuş demek ki. Benim merak ettiğim fenerin yaptığı çöp transferlerin kaçından Ali Koç'un kaçından Comolli'nin sorumlu olduğu;

Eğer Ali Koç veya çevresinde menajerlerle çalışıp Koç'u yönlendiren biri varsa bize eğlence çıktı demektir. Benim tahminim Ali Koç bir noktada Comolli'yi kovup suçu ona atıp zaman kazanacaktı. Comolli ise kovulması durumda kimin kimi aldırdığını, hangi transferleri yaptırdığını net bir şekilde açıklayacağını gösterdi.

Fenerbahçe güzel karışacak. Bu kafa ve yönetimle daha 10 yıl şampiyonluk yüzü göremez bunlar.

Ali Koç: "Damien Comolli’nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım. Bu yüzden uyaracağım, biz onu zaten koruruz" (Milliyet)

Ali Koç: "Damien Comolli’nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım. Bu yüzden uyaracağım, biz onu zaten koruruz" (Milliyet)
Başkanlarında doğuştan bal olduğu için bu stoper tutar.

Üstelik buna birde GScimbom ve diğer platformlarda oyuncuyu kimsenin beğenmemesini eklersek , Lugano gibi verimli bile olursa şaşırmam bu saatten sonra .

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Başkanlarında doğuştan bal olduğu için bu stoper tutar.

Üstelik buna birde GScimbom ve diğer platformlarda oyuncuyu kimsenin beğenmemesini eklersek , Lugano gibi verimli bile olursa şaşırmam bu saatten sonra .

ne gibi bir balını gorduk alikocun.

ne gibi bir balını gorduk alikocun.
Doğuştan dünyaya Zengin gelmek yeterde artar bile.
Ayrıca her seferinde 4 ayak üzerine düşüyor.
Başkan seçilmesi, küme de kalması, Vedat,gustavo, ersun gibi hamlelerin tutması

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli tutuklandı​

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ilk döneminde sarı-lacivertli takımda sportif direktörlük görevini yürüten ve şu anda Ligue 1 takımlarından Toulouse’un kulüp başkanlığını yapan Fransız futbol adamı Damien Comolli, devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Le Parisien'in haberine göre Comolli son olarak PSG’yi çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktör Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier'in de adının karışabileceği 'sahte menajerler' soruşturması kapsamında göz altına alındı.

L'Équipe'in haberine göre Çarşamba günü, sahte spor menajerlerine yönelik bir soruşturma kapsamında futbol dünyasından çok sayıda menajer ve aracı tutuklandı. Bu soruşturmanın merkezinde, Andy Delort'un 2021 yılında OGC Nice'e transferinde rol oynayan John Valovic-Galtier yer alıyor.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli tutuklandı​

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ilk döneminde sarı-lacivertli takımda sportif direktörlük görevini yürüten ve şu anda Ligue 1 takımlarından Toulouse’un kulüp başkanlığını yapan Fransız futbol adamı Damien Comolli, devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Le Parisien'in haberine göre Comolli son olarak PSG’yi çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktör Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier'in de adının karışabileceği 'sahte menajerler' soruşturması kapsamında göz altına alındı.

L'Équipe'in haberine göre Çarşamba günü, sahte spor menajerlerine yönelik bir soruşturma kapsamında futbol dünyasından çok sayıda menajer ve aracı tutuklandı. Bu soruşturmanın merkezinde, Andy Delort'un 2021 yılında OGC Nice'e transferinde rol oynayan John Valovic-Galtier yer alıyor.
11 temmuz kumpasi

Olay olmuş bitmiş ben hala su başlığı açan arkadaştaki Türkçe bilgisini sorguluyorum.

Geri
Üst Alt