Özgür Gençel
Sarı Üye
- 9 Kasım 2019
- 360
- 125
- 193
benim anlamadığım ali koç faletteyi kaç kere izledi de o istemiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanlarında doğuştan bal olduğu için bu stoper tutar.Ali Koç: "Damien Comolli’nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım. Bu yüzden uyaracağım, biz onu zaten koruruz" (Milliyet)
ne gibi bir balını gorduk alikocun.Başkanlarında doğuştan bal olduğu için bu stoper tutar.
Üstelik buna birde GScimbom ve diğer platformlarda oyuncuyu kimsenin beğenmemesini eklersek , Lugano gibi verimli bile olursa şaşırmam bu saatten sonra .
11 temmuz kumpasiFenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli tutuklandı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ilk döneminde sarı-lacivertli takımda sportif direktörlük görevini yürüten ve şu anda Ligue 1 takımlarından Toulouse’un kulüp başkanlığını yapan Fransız futbol adamı Damien Comolli, devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Le Parisien'in haberine göre Comolli son olarak PSG’yi çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktör Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier'in de adının karışabileceği 'sahte menajerler' soruşturması kapsamında göz altına alındı.
L'Équipe'in haberine göre Çarşamba günü, sahte spor menajerlerine yönelik bir soruşturma kapsamında futbol dünyasından çok sayıda menajer ve aracı tutuklandı. Bu soruşturmanın merkezinde, Andy Delort'un 2021 yılında OGC Nice'e transferinde rol oynayan John Valovic-Galtier yer alıyor.
fenerdeyken transferlerde ne gibi üç kağıtlar çevirdiler acaba?11 temmuz kumpasi
Tek bir transferleri doğru düzgün değilde, sadece boluya sattiklari 785. kalecileri yeterfenerdeyken transferlerde ne gibi üç kağıtlar çevirdiler acaba?
eyvahOlay olmuş bitmiş ben hala su başlığı açan arkadaştaki Türkçe bilgisini sorguluyorum.