- 2 Nisan 2012
- 40.330
- 19.951
- 2.548
Yalan Yalanba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen futbol izliyor musun yoksa ezbere yorum yapmak icin gayret mi gosteriyorsun? Son 2 senede bir tane Alaba'nin oynadigi bir maci izledigin yoktur adim kadar eminim.Alaba da tüm sezon oynamadı , icardi de oynamadı. İcardi gelecek sezon patlayacak diyen zihniyet nedense alabaya soğuk davranıyor.
Alaba emin olun daha diri ve stoper mevkinde çoğu topçudan da hızlı bence gelmeli..
Adam 2 senedir sakat maalesef. Real Madrid bile iyileştiremedi adamı. Bu saatten sonra iflah olması zor.Murhan hakli, artik top seviyeden epey uzaklasmis bir durumda zaten fizik olarak 2-3 senedir eski haline donemiyor. Yeni yabanci kuralini da goz onune alirsak bize tak diye 3 tane as ve kaliteli oyunculara gerek var. Alaba'lar ile bosuna kontenjani doldurmayi gerek yok. Bildigin muzmin sakat artik maalesef.
futbol izleyicisi olmadığım için değilde ilgimi çekmediği için izlemedim. Ama Arda Güler'in 11 başladığı tüm maçları izlediğimi teyit edebilirim.Sen futbol izliyor musun yoksa ezbere yorum yapmak icin gayret mi gosteriyorsun? Son 2 senede bir tane Alaba'nin oynadigi bir maci izledigin yoktur adim kadar eminim.
Yani neyin yorumunu yaptin o zaman az once?futbol izleyicisi olmadığım için değilde ilgimi çekmediği için izlemedim. Ama Arda Güler'in 11 başladığı tüm maçları izlediğimi teyit edebilirim.
Üstat bunca senelik futbol izleyiciliği geçmişim var. Az buçuk anlarız bu işlerden sakat bir stoperin mevkisi dönüşü diğerlerine nazaran daha kolaydır.Yani neyin yorumunu yaptin o zaman az once?
Alper Potuk u mu övdün reisBu forumda bundan neredeyse 12-15 sene önce de bir topçu hakkında aynı fikirde olmayanlar birbirlerini 'Eminim bir tane maçını 90 dk izlemedin' diye suçlardı
Bana ne sallarlardı ya. Alper Potuk yüzünden az t.şşağa sarmadılar beni
Adam 2 senedir sakat maalesef. Real Madrid bile iyileştiremedi adamı. Bu saatten sonra iflah olması zor.
Transfer, Günay
Transfer, Sazdağı
Sanchez, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Metehan
Eren, Jakobs
Muhtemelen
1 kaleci
1 sol stoper
2 sağ bek (biri yerli, yüksek ihtimalle Sazdağı)
Alacağız arkaya. Sağ ve sol bekte Barış, Kaan, Sallai gibi oyuncular da var daha. Alaba gibi sakata yer yok