David Alaba: "Galatasaray taraftarı olarak yetiştim"

Murhan hakli, artik top seviyeden epey uzaklasmis bir durumda zaten fizik olarak 2-3 senedir eski haline donemiyor. Yeni yabanci kuralini da goz onune alirsak bize tak diye 3 tane as ve kaliteli oyunculara gerek var. Alaba'lar ile bosuna kontenjani doldurmayi gerek yok. Bildigin muzmin sakat artik maalesef.

Alaba da tüm sezon oynamadı , icardi de oynamadı. İcardi gelecek sezon patlayacak diyen zihniyet nedense alabaya soğuk davranıyor.

Alaba emin olun daha diri ve stoper mevkinde çoğu topçudan da hızlı bence gelmeli..

Alaba da tüm sezon oynamadı , icardi de oynamadı. İcardi gelecek sezon patlayacak diyen zihniyet nedense alabaya soğuk davranıyor.

Alaba emin olun daha diri ve stoper mevkinde çoğu topçudan da hızlı bence gelmeli..
Sen futbol izliyor musun yoksa ezbere yorum yapmak icin gayret mi gosteriyorsun? Son 2 senede bir tane Alaba'nin oynadigi bir maci izledigin yoktur adim kadar eminim.

Murhan hakli, artik top seviyeden epey uzaklasmis bir durumda zaten fizik olarak 2-3 senedir eski haline donemiyor. Yeni yabanci kuralini da goz onune alirsak bize tak diye 3 tane as ve kaliteli oyunculara gerek var. Alaba'lar ile bosuna kontenjani doldurmayi gerek yok. Bildigin muzmin sakat artik maalesef.
Adam 2 senedir sakat maalesef. Real Madrid bile iyileştiremedi adamı. Bu saatten sonra iflah olması zor.

Transfer, Günay
Transfer, Sazdağı
Sanchez, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Metehan
Eren, Jakobs

Muhtemelen
1 kaleci
1 sol stoper
2 sağ bek (biri yerli, yüksek ihtimalle Sazdağı)

Alacağız arkaya. Sağ ve sol bekte Barış, Kaan, Sallai gibi oyuncular da var daha. Alaba gibi sakata yer yok

Sen futbol izliyor musun yoksa ezbere yorum yapmak icin gayret mi gosteriyorsun? Son 2 senede bir tane Alaba'nin oynadigi bir maci izledigin yoktur adim kadar eminim.
futbol izleyicisi olmadığım için değilde ilgimi çekmediği için izlemedim. Ama Arda Güler'in 11 başladığı tüm maçları izlediğimi teyit edebilirim.

Sakatlık geçmişi olan kim varsa artık tövbe etmeliyiz boey'de buna dahil. bu sene eren gelene kadar can cekiştik. Özellikle son 1 veya 2 yılını banko oynayarak geçirmiş adamlara yönelmeliyiz gerisi nasip, gelip biz de de sakatlanabilir ona yapacak bir şey yok.

Bu forumda bundan neredeyse 12-15 sene önce de bir topçu hakkında aynı fikirde olmayanlar birbirlerini 'Eminim bir tane maçını 90 dk izlemedin' diye suçlardı

Bana ne sallarlardı ya. Alper Potuk yüzünden az t.şşağa sarmadılar beni

Bu forumda bundan neredeyse 12-15 sene önce de bir topçu hakkında aynı fikirde olmayanlar birbirlerini 'Eminim bir tane maçını 90 dk izlemedin' diye suçlardı

Bana ne sallarlardı ya. Alper Potuk yüzünden az t.şşağa sarmadılar beni
Alper Potuk u mu övdün reis🥲 hatırlayamadım o karanlık günleri

Adam 2 senedir sakat maalesef. Real Madrid bile iyileştiremedi adamı. Bu saatten sonra iflah olması zor.

Transfer, Günay
Transfer, Sazdağı
Sanchez, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Metehan
Eren, Jakobs

Muhtemelen
1 kaleci
1 sol stoper
2 sağ bek (biri yerli, yüksek ihtimalle Sazdağı)

Alacağız arkaya. Sağ ve sol bekte Barış, Kaan, Sallai gibi oyuncular da var daha. Alaba gibi sakata yer yok

Sağ bek falan alınmasın artık kusacağım. Eldekilerin hepsi zarar etmeden satılırsa alınsın sadece. Yoksa bir şekilde eldekilerle devam edilmeli.

Bizi uzaktan sevmeye devam et gardaş.

Geri
Üst Alt