# DeAndre Yedlin

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi

Personal information

Date of birthJuly 9, 1993 (age 20)

Place of birthSeattle, Washington, United States

Height1.73 m (5 ft 8 in)

Playing positionDefender

Club information

Current clubSeattle Sounders FC

Number17

Youth career

2004–2006Emerald City FC

2006–2008Northwest Nationals

2008–2010Crossfire Premier

2010–2011Seattle Sounders FC

2011–2012Akron Zips

Senior career*

YearsTeamApps†(Gls)†

2012Seattle Sounders FC U-2316(1)

2013–Seattle Sounders FC31(1)

National team‡

2013United States U204(0)

HC REPORT:

Videoda genc kardesimizin hizini, topu defanstan cikarirkenki sakinligini ve ortalarindaki isabeti gorebilmemiz mumkun. Prof kariyerinin ilk sezonunda ligin en iyi genc yeteneklerinden biri olarak gosterilen bir sahsiyet. Yillik ucretinin salt 50 bin dolar oldugunu goz onunde bulundurursak ekibe katip Eboue'den sonra bir alternatif olup olmayacagini gormek adina ucuz ve potansiyel olarak kaliteli bir yatirim olacagi asikar degilmi

Bilmem haberiniz varmıda ülkemizde kalkma ihtimali kalmayan bir AB kuralı var

Prof kariyerinin ilk sezonunda ligin en iyi genc yeteneklerinden biri olarak gosterilen bir sahsiyet. Yillik ucretinin salt 50 bin dolar oldugunu goz onunde bulundurursak ekibe katip Eboue'den sonra bir alternatif olup olmayacagini gormek adina ucuz ve potansiyel olarak kaliteli bir yatirim olacagi asikar degilmi

Şu cümleler bu başlığın mantıklı olduğunu açıklıyor

Boş yere sallamayın

fifa u-20de abd'de bi yedlin izlemistim fransa macinda. bu o mu acaba? oysa baya begenmistim. Fransa'da samuel umtiti ve abd'de ki yedlindi galiba bu o olsa gerek ikisini begendiydim (umtitiyi zaten lyondan biliom)

yalnız var ya videoyu yeni izledim

Hakkaten çok soğukkanlı

Kumaş iyi abi, ki kumaş iyi ise deneyeceksin

1 milyon dolar bonservis ve yillik 250 bin dolara yarin bitebilecek bir transfer oldugunu da belirtmeden gecmeyelim

Genç ve yetenekli doğru ama zor olur bence.

Çünkü ilk sebep yabancı sınırı seneye belki kalklar

sonra Bruma yeni alındı ve beğenirsiniz beğenmezsiniz Aydın var formda bence

En önemlisi şu an transfer önceliğinin bu mevkiide olacağını sanmıyorum

Acil bir sol bek, stoper hatta ön liberoya ihtiyaç var bence

Genç ve yetenekli doğru ama zor olur bence.

Çünkü ilk sebep yabancı sınırı seneye belki kalklar

sonra Bruma yeni alındı ve beğenirsiniz beğenmezsiniz Aydın var formda bence

En önemlisi şu an transfer önceliğinin bu mevkiide olacağını sanmıyorum

Acil bir sol bek, stoper hatta ön liberoya ihtiyaç var bence

Bu adam sag bek benim bildigim?

Dibimizdeki Ali Adnan ı kaçıran insanların teee elin amerikanyasındaki çocuğu bulup getirmesini beklemek=Hayalcilik

Tam futbolcu fizigi var iyi bi elemana benziyor videoya gore boyle oyuncularin alinmasindan yanayim hep, en kotu kiraya verir gelisimini izlersin elbet is yapar.

Dibimizdeki Ali Adnan ı kaçıran insanların teee elin amerikanyasındaki çocuğu bulup getirmesini beklemek=Hayalcilik

Yazin ulkemizde top oynamis bir zad

Hemde fransa ve ispanyaya karsi. O yuzden kulubun oyuncu takip eden bir zumresi varsa katietle gormus olmasi gerekir diye tahmin ediyorum saygiyla

Cidden Ali Adnanı beğeniyor musunuz ? Bence iyi ki almamışız uzaktan şutları ve frikikleri dışında bir esprisini göremedim..Zaten bize gelse Drogba'dan frikik kullanmaya fırsat bulamazdı..

Mevcut kadroda olsa Avrupada falan banko sol bek oynardı ama bizim sol bekler kötünün kötüsü durumunda bu Ali Adnanın iyi bir oyuncu olduğunu göstermez.. Bence oraya Caner gibi savunma bilmese de hamleli oynayan ,çabuk, hücumu seven bir adam almalıyız..

Yedlin turnuvada en çok beğendiğim oyunculardan biriydi kesin Avrupadan bir takım alır diyordum bakalım ne olacak..

Geri
Üst Alt