defansif orta saha olmadan sezona başlamak

Okan Bal

10 Numara!
barcelona bile, maç farketmeksizin , busquets'i defansın önüne koyuyorsa, süper ligde oynayan bir takımın oynatmama lüksü yoktur.

Don-Vito-Corleone.gif

Evet.

Son düzenleme:
Üst düzey avrupa takımlarında bile bunun doğru düzgün örneği zor bulunur hatta belki bulunamaz

Orta sahasında defansif yönü güçlü bir oyuncu bulunmayan tek takım olabiliriz bu seviyede ve üzerinde

jet ski* ile gerdeğe girmeye benzer.

nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça

Üst düzey avrupa takımlarında bile bunun doğru düzgün örneği zor bulunur hatta belki bulunamaz

Orta sahasında defansif yönü güçlü bir oyuncu bulunmayan tek takım olabiliriz bu seviyede ve üzerinde
Real de var ki evinde öptüler en son yani onları :)

3 tane defansif orta sahayı kalitesinden bahsetmiyorum o ayrı konu( Melo Cemaili Yelkta), aynı anda göndermek ancak deli cesaretidir.

defansif orta saha olmazsa olmaz değildir ancak takımında burak, umut, sneijder ve selçuk varsa mecbursun hatta bir değil iki taneye mecbursun. önde savunma özelliği iyi olan bir tane oyuncumuz yok.

Bkz. Bilali oynatabilmek icin takimdaki tek ön liberoyu transferin son günü göndermek.

Casemiro şans buluyor ya

Bizim Jem gibi değil
Pek rastlamadım okadar ama her maçlarını da takip etmiyorum yani.
İzlediğimde genelikle onsuz oynadığını gördüm. Sonradan giriyordu oyuna genelikle

Herneyse ya. Tek biz olalım bari bir konuda :)

İzlediğimde genelikle onsuz oynadığını gördüm. Sonradan giriyordu oyuna genelikle

Barça maçına kadar üst üste baya maç oynadı ilk 11'de

Benitez niye bu maçta kesti diye eleştiriyorlar zaten

Herneyse ya. Tek biz olalım bari bir konuda :)

Hücum bolgesinde dana oynatan tek takim da biziz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hamit var, Bilal var, BALTA var diyen ruh hastasi sag olsun.

Takimda 0 kaliteli-idare eder cdm yok

Jemi henüz ne kadar iyi olup/olmadigini bilmiyoruz

Geri
Üst Alt