Demirören Başkanlığında Bir Fenerasyon Vardı...

Süper kupa maçında fener seyircisi olsun diyede özel bir madde

*eğer ceza bir final karşılaşmasına denk gelmişse bir sonraki maça ertelenir

Demirören Başkanlığında Bir Fenerasyon Vardı... Tam anlamı ile şerefsizler topluluğuydu...

Irkçılığı unutmayalım

Yerdeki futbolcuya tekme tokat dalan karaktersizin kollanıp yılın futbolcusu seçilmesini unutmayalım

Evden aldıranları,herkesi tehdit edenleri unutmayalım

Hakeme totoş hareketi yapanı unutmayalım

Hele o karaktersiz hakemleri gözardı etmeyelim

Maa yı özgeneri de unutmayalım.

UEFA'ya Sponsor olunmasını, Kıbrıs'taki görüşmeleri de ekleyelim

Yeniden yargılama isteyen satılmış savcıyı da ekleyelim.

Siyasilerin de onların iti olan YD i de,kozmik oda denen saçma sapan icadı çıkaranında, medyadaki yandaş Yalama köpeklerini de unutmayalım

Allah hepinizin belasını versin

o kadar futboldan iğrendimkı şike rüşvet hırsızlık sahtekarlık yalan herşey birbirine girmiş rezil ülkeyiz . Utanmadan sıkılmadan heer türlü rezillik yapanlar ortada mağdur olanlara kapa lan çeneni muamelesi yazık bir galatasaraylı olarak o kadar bıktımki başkan çıkıp maca çıkmıyoruz diyince helal olsun dedim .Şimdi herşey fener lehine bize bu sezon 4.yıldızı taktırtmamak için herşeyı yapıcaklar fenerin nasıl kayrıldıgı her taraftan nasıl desteklendigi net ortada çıktı Bizim başkan bu rezilliğe dayanamadım futbol basketbol şubelerini kapatıyorum dese hani karşı gelmiyeceğim heryeri bağlamışlar ne isteseler yerine geliyo yazık çok yazık unutmamalıdırlarkı bugun bu ülkede maclarda kavga cinayetler oluyorsa boyle adamların ülkede federasyonu yönettigindendir .

Ya arkadaşlar bunların süresi ne zaman bitiyor 3 sene değilmi eğer öyleyse bu sene son olacak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerekirse 5 yil gitmeyelim Avrupa'ya yeter ki fenerbahcemiz kurtulsun dedi elinden geleni yapti

Maa kardesimiz guven tazelesin dedi secim karari aldirdi sonra kendi aday oldu

Bjknin sike yaptigi tespit edilen donemki baskani

100 milyon alacagimi bjkye hibe ediyorum dedi sonra kivirdi ayrica bjkyi de batirdi

Gecen sezon 4 puan fark varken aziz rest cekti, takimi ligden cekerim dedi, gitti gorustu, ardindan fark birden acildi

Kupayi bize vermemek icin elinden geleni yapti, tff baskani olarak stadin isiklarini bile actirtamadi

Baktilar super yabancilar aliyoruz, durduramayacaklar, yabanci sinirlamasi getirdi

Hocamizi ayartti, baskana laf sokmaya calisti, 6. haftada yeni hoca bulmaya gittik.

Sike olayinda bakti pfdk raporu sakat tekrar rapor yazdirdi

Uefanin yaptirimlarina karsi o is bitti biz cezalari verdik dedi, kimse karisamaz dedi, ceza falan da vermedi, denemisler ama sahaya yansimamis dedi

Playoff sacmaligini yapti

Engine 11 mac ceza verdirdi, meloya ceza verdirdi, hakeme tukuren top isareti yapan fbliye tukurmemis dedi en az cezayi verdi

Irkciliga goz yumdu, ceza vermedi, muzlar kufurler girla gitti

Bunlar 5 dkda aklima gelenler hangi birini yazayim?

Geri
Üst Alt