Deniz Ateş Bitnel’in Notu Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
resized_e7c93-896cf0c0c51b1f00540c3a1bcbf64b35.jpg

Türk Telekom Arena Stadı'ndaki olaylı Galatasaray - Trabzonspor maçının tartışılan hakemi Deniz Ateş Bitnel'in notu belli oldu. Sezon başında FIFA kokartı alan Bitnel, 6.5 ile sezonun en düşük notunu aldı.

Türk Telekom Arena’daki Galatasaray – Trabzonspor maçı oynandı ancak karşılaşma sonrasında mücadeleden çok karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel konuşuluyor.

Verdiği 2 penaltı ve 4 kırmızı kartın sonrasında Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun’un kendisine kırmızı kart gösterdiği hakem Deniz Ateş Bitnel, dünya basınında manşetlerde yer aldı.

SEZONUN EN DÜŞÜK NOTUNU ALDI

Karşılaşmadaki kötü yönetimi ve verdiği kararlar sonrasında mücadelenin gözlemcisi tarafından 6.5 ile sezonun en düşük notunu alan Deniz Ateş Bitnel’in sezon sonuna kadar dinlendirilmesi gündeme geldi.

Amkspor

Benım puanım 9

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kırmızının yanına sarı da olsaydı çok iyi dururdu. Ama genel olarak kreasyonunu beğendim. Puanım 9

Medya birilerinin desteğiyle bir operasyona kalkıştı bakalım ne çıkacak altında. Tamam hakem rezaletti ama ne rezalet hakemleri gördüm medya maymunları konuşmadı bile.

Maçları izleyen zaten 300-500 bin kişi var, onların çoğu da gözleri yerine başka organları ile takip ediyorlar maçları. Bu maçta çok net hatalı ve ya skandal sayılabilecek bir karar yoktu. Çünkü penaltı pozisyonları hata yapılacabilecek pozisyonlardı, Umut'un ayağına müdahale vardı, Koray'ın girişi sert görünüyordu. Penaltı sonrası kırmızı kartlar %100 doğru, hatta Cavanda ve Salih'e ayrıca ceza verilmeli, ama burası Türkiye onu unutmayalım. Sözün özü, kötü bir hakem yönetimi vardı, ama bu tür hataları sezon boyu en az 20-30 defa gördüm. Bu maç kadar kötü yönetilen onlarca maç oldu sadece bu sezonda.

Sinifta kalmis.

Geri
Üst Alt