Denizli: ''Atlanacak bir tur var, mecbur olduğumuz için bu kadroyla çıktık"

Ümit Çatar

Cezalı
denizli_den_sneijder_aciklamasi_h14811_57dc8.jpg

Maça çıkardığı kadro hakkında konuşan Denizli, "Belki bu kadro bazıları için sürpriz olabilir ama bu kadroyla biz 4 gündür idman yapıyoruz. Lazio'yu analiz ettiğim zaman bu kadroyla oyuna başlamaya karar verdik. Oyunda kritik pozisyonlar var. Fizik kondisyonu iyi olan bir takıma karşı çok iyi mücadele ortaya koyduk. Yediğimiz gol bizi oyundan düşürdü. Tur umudumuz bu maçtan önce neyse, bu maçtan sonra da devam ediyor. Elimdeki kadroyu en sağlıklı bir şekilde değerlendirmek durumundayım. İki maçın sonunda atlanacak bir tur var. Burada 1-0 ile geçseydik, rahat ve huzur içinde gidecektik. Galatasaray'ın korkacağı hiçbir maç olmaz. Bu kısıtlı kadro ile böyle bir maç trafiğinde bir maça daha çıkacağız. Özellikle ön tarafta kadromuzu farklı bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

"TARAFTARIN SNEIJDER'E SEVGİSİ GÜZEL"

Sneijder'i oyundan almasıyla ilgili olarak deneyimli teknik adam, "Protestoların değişiklikle ilgisi yok. Taraftarın Sneijder'e gösterdiği sevgi çok güzel. Wesley'nin pozisyonunu değiştirerek oynadık. Takım arkadaşlarına yardım ederek oynadı. Biz bunu farklılık olsun diye değil, mecbur olduğumuz için yapıyoruz. Değişiklikler doğaldır. Futbolcularımızı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız. Zaman zaman alkışlatmak için de oyundan alabilirsin. Wesley iyi de, kötü de oynasa belli bir sampatisi var. Bu futbolcu için güzel bir şey." sözlerini kullandı.

Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Muslera son derece tecrübeli ve takım arkadaşları için mücadele eden bir oyuncu. 8 stoperle de oynasanız, kimle oynadığınız değil, ne oynadığınız önemlidir. Biz bugünkü koşullarda ne yapmam gerekiyorsa, onu yapmaya çalıştım. Görev verdiğim oyuncular da her şeye rağmen başarıyla görevini yaptı.

EUROSPORT

Son düzenleme:
Bide analiz etmis helal olsun dusunup bu kadroyla cikmak buyuk basari..ben kura cekip rastgele 6 stoper oynatmistir diodum ama anliz etmis

Sneijder'i oyundan almasıyla ilgili olarak deneyimli teknik adam, "Protestoların değişiklikle ilgisi yok. Taraftarın Sneijder'e gösterdiği sevgi çok güzel. Wesley'nin pozisyonunu değiştirerek oynadık. Takım arkadaşlarına yardım ederek oynadı. Biz bunu farklılık olsun diye değil, mecbur olduğumuz için yapıyoruz. Değişiklikler doğaldır. Futbolcularımızı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız. Zaman zaman alkışlatmak için de oyundan alabilirsin. Wesley iyi de, kötü de oynasa belli bir sampatisi var. Bu futbolcu için güzel bir şey." sözlerini kullandı.

Bu cidden isliklar Sneijdere geldigini saniyor.. ULAN SANA GELDI SANA SANA

ne mecbur bunak kardeşim alttaki kadro 3 atardı

denayer ched balta carole

donk(bilal) selçuk
yasin wesley olcan
poldi

edit: hamza takımı 100 kat daha iyi oynatıyordu bu kadar kötü kadro falan da demiyordu

yavaş atla saçların dağılmasın

O tur atlanmazsa taraftar sana atlayacak fosil.Sen hiç merak etme.Ulan ne sana ne de şu Donk'a en başından beri kanım ısınmadı zaten.O kadar karşı çıktık burada fosil ve Donk gelmesin diye ama mal bir yönetimimiz var maalesef onlarda merak etmesin sıra onlara da geliyor.

tur atlamak mı :) 50 cm duvardan bile atlayamazsınız siz dünkü defansif kadro ile yüzde 100 gol posizyonu veriyorsun üstelik kendi sahanda !! nasıl çalışmışsınız anlamadım çalışmamış halinizi düşünmek bile istemiyorum

Uykuya devam. Boş boş konuşacağına icraatlerini görsek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

doğru kadroyu cikardigi icin sayin mustafa denizliye kizilmamasina,

yanlis degisiklikler yaptigi veya yapmadigi degisiklikler icin mustafanin idamina karar verilmistir

Bu cidden isliklar Sneijdere geldigini saniyor.. ULAN SANA GELDI SANA SANA
Yanlis anlamissin. "Taraftarin Sneijder'e olan sevgisi nedeniyleydi protestosu" demis bi nevi. Cikmasina tepki gosterildigini anlamis yani.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Yanlis anlamissin. "Taraftarin Sneijder'e olan sevgisi nedeniyleydi protestosu" demis bi nevi. Cikmasina tepki gosterildigini anlamis yani.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
bu röpörtajının açıklaması şudur: Taraftar uyandı bi bk yapmadığımın farkındayım sneijderi seviyorum bende ama yorulmuştu imajı veriyo. ayrıca iyi mücadele ettik lafından gına geldi istemiyorum lan seni artık görmek bile istemiyorum bu kadar çabuk bıktırdın kendinden.

İtalyada bu kadroyla çıksan biraz anlarım da be adam kendi evinden 8 stoper le oynamak nedir ciddi bunamış biraz saygın sevgin varsa istifa et git

Ne mecburiyeti ya? 6 stoperle çıkmanın hiçbir açıklaması olamaz. Hadi bir halt yedin çıktın. En azından Sneijder'i kendi yerinde oynat da adam verim versin. Dün deli dana gibi koşturdun adamı. Selçuk ve Sabri'nin bir nevi forvet oynamasına girmiyorum zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kovulup tazminatını almaya çalıişıyor olabilir. emekli adamı getirirsen yapacağı budur.

"Ziya Doğan ve 7 önliberolar"a "Mustafa Denizli ve 5 stoperler" ile cevap vermiş kurt hoca. Benzer bir şeyi hatta daha defansifini 2009 yılında Wolfsburg-Beşiktaş maçında yapmıştı diye hatırlıyorum..

Galatasaray'ın en kaliteli oyuncuları

Chedjou - stoper iken orta alanda oynattı
Denayer - stoper iken sağ bekte oynattı.

Chedjou Denayer ikilisi ligde ve avrupa'da en sağlam stoper hattı olabilecekken bir türlü oynatılmıyorlar stoperde beraber.

Sneijder - Avrupa'nın en üst düzey ofansif orta sahalarından biri iken sol kanatta rakibini marke etmeye çalışıyor.

Podolski - Yine çok kaliteli bir kanat-forvet. Santrafor oynatılıyor. Savunmanın markajin içinde yok oluyor.

Sen maç kazanacaksan bu isimlerle kazanacaksın, hepsini yok ediyorsun. Üstüne bir de bütün sahayı stoper özellikli oyuncularla donatıyorsun, kendi bindiği dalı kesmek budur işte. Mecburiyet falan değil. Hadi Podolski mecburiyetten forvet oynuyor olabilir, ama diğerleri kesinlikle değil.

Emre Çolak, nefret ederim. Ama forma adaleti varsa en çok hak eden bu adamdır. Zira Donk dan da iyi Selçuk dan da. Jose keza öyle, 21 yaşındakı çocuğu 2 maç kötü oynadı diye kenara attık. 3 sezondur bir bok oynamayan selcuk hala oynuyor, oynadığı tüm maçları mahveden donk hala 11 de

Geri
Üst Alt